Kamara, la un pas de moarte

Jumatatea neagra a trupei Alb Negru a avut parte saptamana trecuta de o experienta cat se poate de neplacuta: Kamara a fost nevoit sa se opereze de urgenta din cauza apendicului care a explodat, transformandu-se in peritonita acuta!

“Aveam dureri foarte mari de stomac, dar inca nu avusesem timp sa ajung la doctor. Intr-un final, am ajuns la spital, dus pe sus de Andrei, pentru ca nu ma mai puteam misca de durere. Doctorii mi-au spus initial ca am ulcer perforat, si si-au dat seama ca este vorba de peritonita abia in momentul in care am ajuns pe masa de operatie. A fost o experienta destul de traumatizanta, mai ales ca am fost la un pas de moarte. Am avut insa noroc sa scap cu bine”, a marturisit artistul.

Kamara povesteste despre aceasta operatie ca i-a deschis ochii sa vada care ii sunt adevaratii prieteni, si, cu aceasta ocazie, a innodat noi relatii de prietenie, atat cu doctorii care a avut grija de el, cat si cu colegul sau de salon, alaturi de care si-a petrecut intreaga saptamana in care a stat in spital.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: