Katy Perry lanseaza videoclipul noii versiuni a piesei “Resilient”, alaturi de Tiesto si Aitana, in colaborare cu brandul Coca Cola

Prima pagină » Noutăţi » Katy Perry lanseaza videoclipul noii versiuni a piesei “Resilient”, alaturi de Tiesto si Aitana, in colaborare cu brandul Coca Cola

Katy Perry si Coca-Cola s-au intalnit pentru a reface melodia “Resilient” – o piesa inclusa pe albumul “Smile”, cel mai recent material al supestarului de pe ocean.

In parteneriat cu DJ-ul si producatorul Tiësto si alaturi de o artista in ascensiune, Aitana, remixul este un imn pozitiv al vremurilor noastre. Piesa a fost lansata vineri, 13 noiembrie si primul play pe radio a fost la BBC Radio, sectiunea “Best New Pop”.

Vizualul ce insoteste piesa – “Resilient” feat. Aitana (Tiësto Remix), a fost regizat de Chloe Wallace si reflecta optimism si emotii puternice, exact ca mesajul platformei celor de la Coca Cola, #OpenToBetter.

Urmareste aici videoclipul:

 

Katy Perry a explicat:

“Pentru mine, aceasta campanie este despre a te provoca constant si de a-ti depasi limitele. Cred ca piesa “Resilient” se leaga foarte tare de acest lucru pentru ca “resilient” inseamna rezistent si este despre a te ridica dupa ce cazi, apoi sa cresti si sa te intaresti si mai mult. Iubesc perspectiva pe care Aitana a adus-o piesei, si cum se schimba mesajul inspre importanta de a fi rezistent si a trece preste greutati, ca un grup. Nu este tot timpul despre crestere personala, avem nevoie si de crestere impreuna cu alte persoane.”

Walter Susini, seful departamentului de marketing din Europa, spune:

“Pentru mai bine de 136 de ani, Coca-Cola si-a folosit vocea pentru a ajuta la unirea oamenilor din lumea intreaga. In raspunsul crizei curente, Coca-Cola a lansat platforma “Open”, o campanie ce subliniaza cum lumea s-a schimbat si fapul ca trebuie apreciate lucrurile ce acum ceva timp pareau normale si neinsemnate. Acum, spre finalul anului 2020, colaboram cu Katy Perry, pentru a raspandi mesaje pozitive, in special pentru generatia urmatoare. Lockdown-ul a insemnat pentru multi dintre tineri, pierderea unor momente ce definesc viata – de la baluri de boboci, la ceremonii de absolvire si doar simplul fapt de a fi fata in fata cu prietenii. Aceasta piesa este dedicata lor.”

Tiësto spune:

“Pasiunea mea este sa creez momente frumoase, fie prin muzica mea sau prin reprezentatiile mele live. Sunt incantat ca am oportunitatea sa lucrez impreuna cu Katy Perry si Aitana pentru proiectul Coca-Cola – misiunea noastra este transmitem optimism si fericire in lume, mai ales in aceasta perioada!”

Aitana explica:

“Sa lucrez cu Katy Perry, pe una dintre piesele ei, este un vis implinit. Cu participarea incredibilului Tiësto si viziunea Coca-Cola, sper ca aceasta versiune a piesei “Resilient” va transmite fericire si ganduri bune oamenilor care trec prin incercari, mici sau mari.”

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 26 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner