Site icon E-Zine

Lacuna Coil vor veni la Midalidare Rock In The Wine Valley 2023

Lacuna Coil vor veni la Midalidare Rock In The Wine Valley 2023

Trupa italiană de „goth metal” Lacuna Coil își va îndeplini promisiunea de anul trecut și va veni la a treia ediție a festivalului din valea vinului.

Câștigători ai Best Live Act 2018 la Metal Hammer Golden Gods Awards, Lacuna Coil se alătură lineup-ului Midalidare Rock in the Wine Valley 2023. Italienii nu au reușit să ajungă la ediția din 2022, dar au promis că vor face acest lucru anul acesta și își vor ține promisiunea.

Cea mai populară trupă de metal italiană are numeroase premii, inclusiv cel mai bun act live în 2018 la Metal Hammer Golden Gods Awards, cea mai bună trupă internațională în 2016 la Metal Hammer Awards (Germania) și cel mai bun album în 2012 la Female Metal Voices Fest Award. Solista trupei, Cristina Scabbia, a fost invitată specială la melodii ale unor artiști precum Megadeth, Apocalyptica, Alter Bridge, Tarja Turunen și mulți alții.

Lacuna Coil s-a format în 1994 în Milano, Italia și se disting prin stilul lor gotic și vocea feminină melodică. Trupa a vândut peste două milioane de copii ale celor nouă albume de studio în întreaga lume. Cel mai recent album al trupei este Black Anima din 2019, care a apărut la doar un an după lansarea albumului lor de debut, Nothing Stands in Our Way, în 2018. „Suntem extrem de ocupați. Am avut multe concerte între albumele Delirium și Black Anima, am lansat o carte și am ajuns la 20 de ani de la debutul nostru. Am făcut o mare schimbare în viziunea noastră, iar show-ul nostru a mers la un nivel nou, mai înalt”, spune vocalista Cristina Scabbia.

Lacuna Coil pentru o trupă cu mulți fani în Bulgaria și suntem siguri că așteptarea va merita. Trupa va fi inclusă pe 1 iulie, a doua zi a festivalului. Foarte curând vom anunța și capul de afiș pentru ziua respectivă”, spun organizatorii.

Midalidare Rock In The Wine Valley va avea loc în perioada 30 iunie (vineri) până în 2 iulie (duminică) 2023. Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim din toată țara, precum și la OMV, Centrul de Bilete al Palatului Național al Culturii, Technopolis și Poșta Bulgară.
Copiii sub 12 ani intră fără bilet!

Prețurile biletelor în această etapă sunt:

Informații complete despre Midalidare Rock In The Wine Valley
https://midalidarerock.bg

Exit mobile version