Lansare Cargo

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Lansare Cargo

Cei 5 rockeri ai legendarei trupe Cargo lanseaza oficial duminica, 10 iunie, in cadrul emisiunii “Duminica in familie” de pe Antena 1, cel mai nou album, intitulat sugestiv “Cargo XXII”!

Noul material este gata si ii asteapta deja pe piata pe toti fanii trupei care vor sa rememoreze cei 22 de ani de cariera impliniti in acest an de formatia rock. Cele 22 de piese din intreaga cariera a trupei au fost reorchestrate si reinregistrate in intregime, astfel ca toti cei care vor asculta albumul vor putea auzi melodiile care i-au insotit de-a lungul anilor, intr-o versiune moderna, dar cu acelasi stil specific Cargo.

Proiectul “Cargo XXII” este un dublu CD care, pe langa cele 22 piese, cuprinde si doua variante de videoclip pentru piesa “Ca o stea”, precum si o galerie foto cu cei cinci rockeri.

Prima piesa de pe albumul multimedia cu dublu CD este “Aproape de voi”, o melodie interpretata de public si acompaniata de membrii Cargo si care a fost aleasa special de rockeri, in semn de respect pentru toti fanii legendarei trupe rock.

Asadar, duminica aceasta se lanseaza oficial noul album “Cargo XXII”, realizat impreuna cu MediaPro Music si care poate fi deja gasit pe piata. Single-ul “Ca o stea”, care promoveaza acest material, se difuzeaza deja pe posturile de radio si televiziune specializate.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner