Laura Bretan si The Tenors lanseaza single-ul “Believe”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Laura Bretan si The Tenors lanseaza single-ul “Believe”

Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent si America’s Got Talent, lanseaza single-ul „Believe”, o colaborare exceptionala cu The Tenors, grupul canadian premiat cu numeroase discuri de platina, care a cantat si impreuna cu Celine Dion.

Single-ul „Believe” deschide seria lansărilor de pe albumul „World I See”, pe care Laura Bretan urmează să îl lanseze în curând alături de MediaPro Music & Universal Music România.
O producţie internaţională, România-Belgia-Israel-Canada, piesa „Believe” este compusă de către Udo Mechels, Yannic Fonderie, Kit Hain si Laura Bretan şi îl are ca producător pe Giora Linenberg, muzicianul care a colaborat de-a lungul timpului şi cu Lara Fabian.

Făcând o retrospectivă a evenimentelor la care am participat, vreau să vă povestesc o întâmplare din 2017, de la un concert caritabil susținut în Vancouver, Canada, la Gala celebrului „Hitman” David Foster. A fost o noapte minunată, plină de muzică, unde am întâlnit oameni precum Jay Leno, Reba McEntire, Matteo Bocelli, Steven Tyler de la Aerosmith și chiar Oprah Winfrey! Printre acei artiști uimitori, care au concertat atunci, s-au numărat si The Tenors! Îmi amintesc că am vorbit cu ei în spatele scenei și că am făcut poze, dar niciodată nu aș fi crezut că voi colabora cu ei. Le-am urmărit călătoria muzicală și sunt atât de recunoscătoare că, prin Universal Music Group, ne-am reconectat! Abia aștept ca toată lumea să audă „Believe”. Aștept cu nerăbdare mai multe colaborări cu The Tenors!”,

a declarat Laura Bretan.

Piesa „Believe” vine insotită de un material video, filmat în pandemie, pe o rută internatională; fiecare dintre artisti înregistrând în propriul mediu, fără a implica multe resurse umane şi, totodată, respectând normele in vigoare.

Urmăreşte aici videoclipul:

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea pe care mi-ați arătat-o ​​cu toții și pentru că m-ați sprijinit până la capăt! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața mea chiar acum și abia aștept să vă împărtășesc acest nou album! A fost o experiență extraordinară, colaborând cu mai mulți artiști din întreaga lume și experimentând diferite stiluri de muzică, scoțând în evidență diferite laturi ale vocii mele, pe care nu le-aș fi văzut niciodată înainte, dacă nu ar fi fost acest proiect. Aș dori să mulțumesc și echipei mele, managerului meu, dl Paul Nanca, Universal Music Group, familiei mele, pentru că m-au ajutat în tot procesul. Sunt foarte recunoscătoare. Mulțumesc!”

, a adaugat Laura Bretan.

Albumul „World I See” va include piese care au consacrat-o în domeniul pop, de la DEAR FATHER (participare Eurovision), la ADAGIO de Albinoni, dar şi multe piese noi, originale, unele compuse chiar de către tânăra artistă.

Laura Bretan si The Tenors lanseaza single-ul “Believe”

Laura Bretan este o soprană adolescentă de renume internațional, finalistă a emisiunii concurs “America’s Got Talent” în 2016 și câștigătoarea “Românii au Talent”, în același an. De la arii de operă cunoscute la balade clasice, interpretările Laurei captivează publicul, impresionând prin emoția transmisă. De-a lungul timpului, Laura a colaborat live cu artişti precum David Foster, Il Volo, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micaleff, Trisha Yearwood, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri și Michael Bolton. Laura este implicată şi în foarte multe acţiuni sociale, având la activ o bogată activitate de binefacere şi filantropie (Gala “Gateway” for Cancer Research, gala “The Happy Hearts Foundation”, gala “The Parachute” din Toronto, Canada, evenimentul The Shrine Hospital, organizat de Arts4kids, gala aniversară “Project Harmony” la Opera Omaha etc.)

Laura Bretan si The Tenors lanseaza single-ul “Believe”

The Tenors – Clifton, Fraser și Victor au încântat publicul din întreaga lume cu melodiile lor puternice, armoniile remarcabile și farmecul incontestabil. Amestecând muzică clasică și pop contemporan, trupa premiată cu mai multe discuri de platină a obținut succes internațional, a participat in cadrul a peste 1000 de emisiuni live și sute de apariții TV pe cinci continente. Super-grupul vocal canadian a cântat pentru ultimii patru președinți ai Statelor Unite, inclusiv la aprinderea luminitelor de Crăciun de la Casa Albă pentru familia Obama, pentru liderii mondiali la Summitul G20, pentru ceremoniile de deschidere a editiei cu numarul XXI a Jocurilor Olimpice de Iarnă, pentru Jubileul de Diamant al reginei Angliei etc.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România şi-a câştigat pozitia de lider de piaţă încă de la infiinţare, în 2006, datorita strategiei sale inovatoare.
O divizie a Universal Music România, MediaPro Music este o casă de discuri de top din România, înfiinţată în urmă cu peste două decenii, ce deţine un catalog local important, incluzând peste 5000 de piese. Cu zeci de artişti de top, albume de succes şi premii muzicale, sute de hituri şi concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicală locală

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner