Lil Baby si Lil Durk lanseaza albumul “The Voice Of the Heroes”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Lil Baby si Lil Durk lanseaza albumul “The Voice Of the Heroes”

 

Lil Baby și Lil Durk au dezvaluit proiectul comun, albumul “The Voice Of the Heroes”
The Voice of the Heroes” este unul dintre cele mai așteptate albume ale anului, cu giganții rap din Atlanta și Chicago, care fac echipă pentru un proiect care include colaborari cu Travis Scott, Meek Mill, Young Thug și Rod Wave. Lansarea materialului este însoțită de un videoclip cinematografic regizat de Daps pentru „How It Feels”, care îi urmăeste pe Baby și Durk intr-un un jaf de bijuterii, simbolizând noul lor rol de ‘Robin Hood’, de a lua de la bogați și a reveni la cei mai puțin norocoși.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TheVoiceoftheHeroesPR

 

Lil Baby si Lil Durk lanseaza albumul “The Voice Of the Heroes”

 

Superstarul NBA, James Harden, este creditat ca producător executiv al The Voice Of the Heroes, întrucât a jucat un rol în debutul proiectului, iar Lil Baby a petrecut un timp considerabil în studioul lui Harden pentru a înregistra. Prietenia lui Harden si Baby a fost făcută cunoscută în mare măsură prin videoclipul in care era vizibil cadoului generos al lui Harden la sărbătoarea zilei de naștere a lui Lil Baby, din decembrie. Harden a postat și fragmente ale albumului pe Instagram la începutul săptămânii trecute.

Lil Baby si-a adaugat la colectia sa de trofee, premiul “Hip Hop Album of the Year” din cadrul galei iHeart Radio. Cel mai recent track, “We Win”, alaturi de Kirk Franklin a depasit pragul de 4 miliarde de stream-uri si a debutat pe primul loc in clasamentul Billboard Hot Gospel Songs.

Link YouTube:

 

Evenimente Recomandate

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 octombrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9744 RON
GBP 1 x GBP = 5,7415 RON
USD 1 x USD = 4,7191 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 octombrie 2023

Acum la Bucureşti
16 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner