Loredana canta pentru Europa!

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Loredana canta pentru Europa!

Vara se anunta plina de muzica pentru Loredana! Artista va sustine o serie de concerte in cadrul unui turneu international organizat cu ocazia alegerii Capitalei Culturale Europene in 2009!

Astfel, prima oprire este chiar in Austria, la Linz, orasul care va reprezenta Capitala Culturala. Loredana va incanta miile de spectatori asteptati pe 27 mai cu un concert inaugural care deschide seria de spectacole realizate la bordul unor ambarcatiuni pe Dunare!

Un indragit interpret austriac de yodelling si cantece populare austriece, Hubert von Goisern, va initia alaturi de peste 100 de artisti din intreaga Europa o calatorie pentru cateva luni intre Marea Neagra si Marea Nordului, cu scopul de a prezenta valorile culturale ale orasului Linz.

Turneul va cuprinde 14 tari, mai mult de o suta de artisti, peste 12 000 de kilometri parcursi pe Dunare si mai bine de 300 000 de spectatori. Loredana, alaturi de formatia Zdob si Zdub, va reprezenta Romania si va incanta publicul cu o serie de concerte, atat in Austria, cat si in Orsova, pe 13 iulie, si Braila, pe 23 iulie.

Concertele vor fi sustinute pe o ambarcatiune ce va fi transformata in scena plutitoare, cu echipament de sunet si peste 5000 de spectatori. Celelalte ambarcatiuni din convoiul cu care se va plimba Loredana vor fi amenajate sub forma de terase, berarii si restaurante.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner