Loredana in duet cu … Loredana

In cadrul celei de-a cincea editii a Premiilor Muzicale MTV Romania, care va avea loc joi, 10 mai, in Piata Mare din Sibiu, Loredana va interpreta in premiera o noua piesa, in care diva va canta in duet cu ea insasi, mai exact cu vocea Loredanei de cand avea doar trei ani!

Fanii care se vor afla joi in Piata Mare vor putea privi un spectacol deosebit pentru care diva Romaniei s-a pregatit indelung: “Am pus la cale ceva foarte special pentru acest eveniment. Voi canta un medley intre un remix al piesei Extravaganzza, realizat de Insound si, surpriza, un nou single pe care il voi lansa chiar pe scena MTV-ului. Piesa se va numi “Copiii sirenelor” si este ceva cu totul deosebit fata de ce am facut pana acum, deoarece este un duet intre Loredana de acum si Loredana la trei ani, vocea fiind inregistrata cu casetofonul tatalui meu”, a povestit entuziasmata artista. 

“Loredana reuseste sa ne surprinda in mod placut cu fiecare aparitie a ei, si pot sa spun din surse sigure ca si de aceasta data Loredana va face un show de exceptie!”, a declarat Giovanni Francesco, MTV Event Manager. 

Loredana se bucura mai ales ca prima auditie a noului single va fi in Capitala Culturala Europeana din 2007: “Sunt foarte incantata ca o sa ajung la Sibiu in acest an magic pentru oras si ca voi face parte din acest show grandios”, a marturisit artista. 

Seara de 10 mai va fi pentru Loredana una plina de emotii: artista este nominalizata in cadrul Premiilor Muzicale MTV la trei categorii, “Cea mai buna interpretare solo”, “Cea mai buna prestatie live” si “Cel mai bun videoclip”.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole