Luna Amară in Club Hush, Pitești

Data Vineri, 31 Ianuarie 2014
Ora 21:00
Locatie Club Hush Pitesti, Pitesti, Romania
Adresa Str. Panselelor nr. 2

Luna Amară au filmat la sfârșitul lunii noiembrie un concert special la Hotel Continental din Cluj, ce va fi baza primului Dvd live al trupei. Vineri, pe 31 ianuarie, în cadrul unui concert electric în Club Hush din Pitești, Luna Amară vor prezenta publicului și o mostră din ce s-a filmat atunci – piesa „Albastru” în varianta live la Conti, așa cum va apărea ea pe Dvd-ul de anul acesta!

Inspirate din experiența personală a unuia dintre membrii formației Luna Amară, versurile piesei „Albastru” sunt un proces-verbal în care făptuitorul e fiecare bătăuș deghizat într-o uniformă și investit cu autoritate întru abuz de către instituțiile statului.

De partea video (design, filmare, montaj, editare) s-a ocupat echipa Resize Media, regizor Dorin Marcu. Sunetul a fost mixat și masterizat la Luna Recording Studio, avându-l ca inginer de sunet pe Oliver Vegh.

Haideți așadar în Club Hush pe 31 ianuarie să vă bucurați de un concert electric Luna Amară și să urmăriți alături de trupă primul clip din concertul de la Conti!

vineri, 31 ianuarie
Pitești, Club Hush
concert electric și proiecție video „Albastru – live la Conti”
str. Panselelor, nr. 2
ora 21:00
intrare: 20 lei


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole