Machiavellian God au semnat cu o casa de discuri si anunta data de lansare a noului album

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Machiavellian God au semnat cu o casa de discuri si anunta data de lansare a noului album

Machiavellian God, formația de melodic death metal din București, România, aflată în plină ascensiune, tocmai a semnat oficial cu ViciSolum Productions. Aceștia au obținut recunoașterea din partea casei de discuri prin modul lor unic de a folosi elemente doom, black și atmosferice, printre altele, care vin așezate deasupra unei baze solide de melodic death metal.

Trupa a declarat:

Suntem încântați să anunțăm că tocmai am semnat un acord cu nimeni alții decât cei de la ViciSolum Productions. Pentru noi, faptul că ne alăturăm portofoliului lor de artiști este o oportunitate incredibilă și suntem extrem de recunoscători pentru încrederea pe care ne-au acordat-o, atât viziunii, cât și muzicii noastre. Etapa care urmează este plină de lucruri frumoase și așteptăm cu nerăbdare să le realizăm pe fiecare în parte, ca parte membră a familiei ViciSolum.

Anunțul a venit împreună cu o altă mare dezvăluire, data lansării și noi actualizări privind noul album mult așteptat al trupei Machiavellian God, numit “Beyond The Void“. Acesta urmează să fie lansat pe 10 mai prin ViciSolum Productions, coprodus de Teddy Möller la Easthammer Metalworks Studio, Uppsala, Suedia, mixat și masterizat de Ronnie Björnström la Björnström Ljud & Produktion, iar coperta fiind realizată de Siro “Seth” Anton.

Machiavellian God au semnat cu o casa de discuri si anunta data de lansare a noului album

Trupa a spus despre album:

„Beyond The Void” reprezintă un set de piese, cu direcție asupra unei explorări conceptuale, o călătorie narativă, care începe în strânsoarea nihilismului și se îndreaptă către o cale de descoperire existențială. Esența albumului constă în portretizarea unei bătălii interioare – de la confruntarea cu abisul disperării până la ridicarea prin o nouă înțelegere a sensului vieții. Albumul țese o tapiserie de imagini și teme întunecate, captivante, evoluând de la disperare la speranță și auto-realizare. El rezonează cu ascultătorii care se regăsesc în adâncurile introspecției și prețuiesc triumful găsirii luminii în întuneric.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner