Mădălina Coca, finalistă „Vocea României”, inaugurează propria sală de repetiții unde susține cursuri de canto dedicate copiilor

Prima pagină » Cultură » Mădălina Coca, finalistă „Vocea României”, inaugurează propria sală de repetiții unde susține cursuri de canto dedicate copiilor

 

Săptămâna trecută, finalista concursului „Vocea României”, Mădălina Coca, a susținut primul său eveniment online cu muzică bună și de calitate, prin intermediul căruia a oficializat inaugurarea propriei săli de repetiții. În cadrul concertului, Mădălina a interpretat live, acompaniată de band-ul său, o gamă extinsă de melodii din repertoriul celor mai îndrăgiți artiști de talie internațională.

 

Mădălina Coca, finalistă „Vocea României”, inaugurează propria sală de repetiții unde susține cursuri de canto dedicate copiilor

 

Talentata solistă pune la dispoziție colegilor din industria muzicală o sală de repetiții dotată cu toate cele necesare cât și o echipă tehnică de streaming live, astfel încât aceștia să aibă posibilitatea de a da naștere celor mai excentrice proiecte muzicale și de a fi alături de fanii lor.

“Este important să fim puternici și uniți în această perioadă dificilă și să rămânem aproape de fanii noștri, chiar dacă momentan o putem face, din nefericire, doar virtual, prin intermediul concertelor online.”

spune Mădălina.

De asemenea, solista dorește să împărtășească cunoștințele sale muzicale acumulate pe parcursul a celor peste 15 ani de experiență artistică. Din dedicare și iubire pentru cei mici, artista propune tinerelor talente și artiștilor în devenire cursuri de canto personalizate.

Alături de un profesor entuziast care iubește ceea ce face, micii artiști în devenire vor putea cultiva pasiunea lor și vor învața tainele muzicii.

Mădălina te așteaptă în lumea ei muzicală, unde bucuria de a cânta e molipsitoare.

După experiența memorabilă de la „Vocea României”, Mădălina a lansat două piese proprii, una în limba română, Lume, Lume” și o piesă în engleză, „Survivor”, pe care a compus-o și scris-o chiar ea în perioada izolării, piesă realizată în colaborare cu DJ Enka, producător și DJ spaniol.

Puteți urmări videoclipurile muzicale aici:

 

Mădălina a mai fost invitată și în cadrul ediției speciale „Vocea României – Reuniunea”, unde a interpretat un duet de excepție alături de fosta sa antrenoare, Andra Măruță.

 

În plus, Mădălina se mândrește cu apariția sa de excepție din cadrul concertelor online realizate de către îndrăgitul artist Pepe. Cântăreața, încântată de propunere, acceptă invitația acestuia și este fericită să știe că, în urma sutelor de reacții pozitive primite pe rețelele de socializare, a reușit să încânte publicul cu vocea sa puternică, ce trimite la timbrul vocal al renumitei Céline Dion.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jcA0PFcYx2Y

 

Împrieteniți-vă cu Mădălina Coca și pe Social Media:

Website: www.madalinacoca.com;

Facebook: www.facebook.com/madalina.coca.official;

Instagram: www.instagram.com/madalina_coca.

 

 

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner