Madonna semneaza contract de 120 de milioane de dolari

Madonna semneaza contract de 120 de milioane de dolari

Dupa o serie de hituri, albume vandute ca painea calda si zeci de premii, Madonna si-a castigat pe merit titlul de Regina a Popului. Nici dupa mai bine de 20 de ani de cariera, cantareata nu are de gand sa o lase mai moale cu munca. Si daca in cazul unor dive trecute de tinerete contractele nu mai vin asa de usor, Madge nu are batai de cap din aceasta cauza. Interpreta „Material Girl” urmeaza sa semneze o intelegere de 120 de milioane de dolari.

Pentru ca nu a ajuns la un numitor comun cu Warner Music, compania sa, sotia lui Guy Ritchie „si-a cautat de lucru” la firma Live Nation, informeaza Msnbc. Conform contractului, Madonna va primi un bonus de 18 milioane de dolari. Mai apoi, cate 17 milioane vor intra in avans in conturile divei ca drept rasplata pentru fiecare dintre cele trei materiale muzicale pe care a convenit ca le va inregistra. Live Nation se va ocupa de distributia albumelor si de promovarea concertelor.

Admiratorii inraiti ai cantaretei in varsta de 49 de ani pot rasufla linistiti. Cel putin inca trei albume semnate Madonna si inca zece ani ai divei pe scena showbiz-ului. Potrivit anumitor surse, intelegerea va fi semnata pentru un deceniu.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: