Marc Anthony – Cel mai scump artist de pe scena Salii Palatului

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Marc Anthony – Cel mai scump artist de pe scena Salii Palatului

Anul 2014, promite nenumarate concerte sustinute de artisti de renume, ale caror productii artistice sunt asteptate cu entuziasm de romanii iubitori de muzica live. Din seria evenimentelor, anuntate pentru prima parte a noului an de catre organizatorii de concerte din Romania, cel mai important este, fara nicio indoiala, show-ul din data de 19 mai de la Bucuresti al celui mai valoros artist al muzicii salsa din lume, MARC ANTHONY.
Succesul colosal pe care il inregistreaza la aparitia pe piata al fiecarui material discografic dar si calitatea prestatiilor sale live de exceptie pe care cu greu le poti descrie in cuvinte, il mentine pe celebrul Marc Anthony in clasa artistilor internationali cu cele mai mari costuri.
Contrar solicitarilor permanente, primite din partea fanilor Marc Anthony din Romania, contractarea acestuia pentru concertul de la Bucuresti din data de 19 mai 2014, a reprezentat un risc asumat de catre origanizatorii- International Best Project. Desi, anuntul legat de venirea artisului in Romania a fost extrem de bine primita de public, cateva controverse legate de preturile biletelor nu au intarziat sa apara.

Prin urmare, domnul Pepino Popescu, reprezentantul legal al International Best Project, a decis sa acorde explicatii necesare si sa aduca lamuriri pentru a nu lasa loc unor eventuale interpretari eronate.
Acesta a precizat: ”Doresc sa cer scuze publicului, care pe buna dreptate, poate fi nemultumit de preturile biletelor puse in vanzare pentru concertul celui mai bine vandut artist de tropical salsa, Marc Anthony. Avand in vedere ca in Bucuresti nu exista o sala de concerte cu o capacitate mai mare, care sa asigure si sa respecte conditiile tehnice si acustice de calitate pentru prestatia unui artist de aceasta talie, preturile biletelor vor reflecta cheltuielile legate de partea logistica. La baza organizarii unui concert Marc Anthony se afla un rider tehnic complicat si foarte riguros ce nu permite a fi prezentat pe o scena amplasata in aer liber sau amenajata intr-un spatiu ce nu ar putea garanta cu un sound fara repros. Cu siguranta va fi cel mai scump artist care a urcat vreodata pe scena Salii Palatului, insa in momentul cand vom avea o sala de spectacol cu o capacitate de 8.000 – 10.000 locuri pe scaune, cu acustica adecvata, atunci sa fiti siguri ca lucrurile se vor schimba in bine, iar costurile pentru un bilet la concert vor fi rezonabile. Pana atunci, vom trai cu sperante, dar si cu o permanenta nemultumire.”

Cei care nu doresc sa piarda sansa de a se bucura de piesele celebre ale starului american Marc Anthony in concertul din data de 19 mai de la Sala Palatului, pot obtine informatii despre concert, precum si detalii despre bilete, accesand website-ul agentiei de ticketing www.vreaubilet.ro, sau pot opta pentru punctele de vanzare Vreau Bilet deschise in Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, la Teatrul Elisabeta (Bdul. Regina Elisabeta nr.45), D’Arte Foto (Libraria Eminescu), la Sala Palatului si la sediul central din str. Octavian Goga nr.24, bl. M62, ap. 1, interfon 50, sector 3, Bucuresti.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner