MARC ANTHONY – premii record obtinute intr-o singura gala

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » MARC ANTHONY – premii record obtinute intr-o singura gala

Pentru Marc Anthony, unul dintre cei mai influenti artisti din industria muzicii latino, cariera si realizarile sale nu vor trece neobservate nici in acest an. Dupa nominalizarea la Premiile Grammy pentru ”Cel mai bun album de tropical salsa”, la Miami, in cadrul evenimentului ”Premio Lo Nuestro 2014”, ”Premiul de Excelenta” l-a avut pe Marc Anthony ca destinatar.

Acesta a fost acordat in onoarea carierei sale, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai de succes artisti de muzica latino, cu vanzari de peste douasprezece milioane de copii ale albumelor sale.
Ultima s-a nominalizare la acest eveniment a fost in 2010, dar in acest an a obtinut nu mai putin de cinci trofee ”Premio Lo Nuestro” – pentru ”Tropical album of the year”, ”Collaboration of the Year”, ”Tropical Salsa Artist of the Year”, și ”Tropical Song of the Year”. El a primit, de asemenea, distinctia de onoare pentru realizarile si cariera sa extinsa de cantaret, compozitor, producator, actor si filantrop.

Vizibil emotionat, Marc Anthony a declarat: ”Vreau sa dedic acest premiu copiilor mei, Arianna, Cristian, Ryan, Max si Emme, care se sacrifica atat de mult pentru tati, astfel incat sa pot face ceea ce eu am fost nascut sa fac.

Melodiile artistului care cuceresc toate continentele vor fi cantate in aceasta primavara pentru toti admiratorii de la Bucuresti. Publicul din Romania dar si fanii din tarile invecinate vor avea ocazia sa asiste la unul dintre cele mai bune show-uri de muzica latino pe care le-a avut Romania vreodata.

Marc Anthony va concerta pe scena Salii Palatului in data de 19 mai 2014, de la ora 19:00. Biletele pentru mega concertul Marc Anthony sunt disponibile in reteaua VreauBilet la Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, D’Arte Foto (Libraria Eminescu), la Sala Palatului, la sediul central din bd. Octavian Goga nr.24, bl. M62, ap. 1, interfon 50, sector 3, Bucuresti, precum si online prin www.vreaubilet.ro

Premio Lo Nuestro” este cel mai popular eveniment de premiere a muzicii latino din SUA. Ajuns la editia cu numarul 26, onoreaza cele mai bune talente din industria muzicii latino. Marc Anthony are un total de 28 de nominalizari ”Premio Lo Nuestro”, din care a castigat 19.

Anul trecut a inregistrat mult asteptatul sau album solo “Marc Anthony 3.0” , iar single-ul “Vivir Mi Vida” a lovit primele locuri ale topurilor muzicale, inclusiv Billboard Music Charts si clasamentele radio. Noul sau single “O Cambio de Piel”, lansat cu cateva saptamani in urma, se bucura deja de un succes urias.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner