Maria Marinescu – pericolul pentru barbatii insurati

Pentru orice copil vine o vreme cand simte nevoia de intimitate si se gandeste sa paraseasca locuinta parinteasca pentru a se stabili la casa lui. Fireste, un astfel de moment bantuie acum viata Mariei Marinescu. Creatoarea de moda nu a avut pana acum astfel de apasari. Deh, toti barbatii care i-au trecut prin viata aveau locuinte proprii – si bani chiar pentru mai multe.

Fosta sotie a lui Ţiriac junior are, insa, 29 de ani si a cam sosit timpul sa isi ia viata in mainile proprii, mai ales ca in dragoste nu prea a avut noroc, relatiile cazand rand pe rand ca popicele lovita de o bila bine aruncata. Dar Maria, fata fina, stie ca nu orice se potriveste statutului ei de femeie prea iubita. Asa ca a pus ochii pe una dintre cele mai scumpe zone din Capitala, Cartierul francez. Sau cel putin asa se lauda in ultima vreme, dupa cum a aflat Cancan. Banii ar putea fi o problema pentru oameni normali, nu insa si pentru o diva mioritica. Iar ce a strans ea de-a lungul timpului poate ramane la ciorap. Norocoasa ca de obicei, cea care spunea cu multa dezinvoltura ca nu se va cupla niciodata cu un sarantoc a gasit sponsor chiar in familie. Tatal ei, doctorul Ion Marinescu, va face acest sacrificiu pentru fiica lui.

Din cate se pare, medicul a vandut un apartament pe Calea Mosilor, asa ca isi poate ajuta copila. Doar n-o s-o lase sa stea la infinit cu mama ei si cu tatal vitreg! Mai ales ca, intamplator sau nu, despre Maria nu s-a prea vorbit in ultimul timp. S-o fi indragostit frumoasa de un „sarantoc” si ii e jena sa il scoata in lume? Greu de crezut. Daca era asa, ajungea un apartament in Rahova. Dar optiunea pentru Cartierul francez arata clar ca fosta doamna Å¢iriac se pregateste din nou sa iasa la vanatoare…

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: