Maximum Rock Festival 2021 se va tine la Arenele Romane din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Maximum Rock Festival 2021 se va tine la Arenele Romane din Bucuresti

Maximum Rock Festival 2021 va avea loc între 11 – 12 septembrie 2021 la Arenele Romane din București. Trupele confirmate până în acest moment sunt: Epica, Therion, Orphaned Land, Subterranean Masquerade, Riot Monk, Loch Vostok, Magnetic, Eluveitie și Dirty Shirt.


Informații despre eveniment Maximum Rock Festival 2021

O parte din formații au fost reconfirmate pentru Maximum Rock Festival. Din păcate, Devin Townsend și Katatonia nu vor participa la ediția din septembrie a festivalului, urmând ca aceștia să confirme participarea pentru ediția din 2022. Aceste nume au fost înlocuite pe afiș cu Eluveitie și Dirty Shirt, două formații extrem de îndrăgite de publicul din România și nu numai!

Organizatorii au menționat faptul că Maximum Rock Festival 2021 va fi o ediție mai diferită și, ținând cont de actualele restricții anti Covid impuse de autoritățile din România, se va limita accesul publicului la 50% din capacitatea locației.

Abonamentele achiziționate până în acest moment sunt valabile pentru ediția 2021 a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la ediția din acest an a festivalului pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022. Mai mult, toți cei care și-au achiziționat până în acest moment abonamente și le vor folosi pentru ediția din septembrie 2021, vor primi un discount la achiziționarea abonamentelor pentru ediția 2022.

Încă mai sunt abonamente de festival disponibile (60 de bucăți la preț promo), iar acestea se pot achiziționa de pe AmBilet.ro.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner