Mick Jagger ii aduce lui Jerry Hall un milion de lire

Mick Jagger ii aduce lui Jerry Hall un milion de lire

Cu putin timp in urma, Jerry Hall si-a amintit de indiferenta cu care fostul sau sot, Mick Jagger a privit latura finaniciara pe parcursul celor 23 de ani de relatie. „Intotdeauna vroia ca eu sa achit cheltuielile care tineau de casa si de copii. Nu ma deranja sa o fac pentru ca aveam bani. Este generos in cadouri, dar destul de zgarcit cu lucrurile necesare de zi cu zi”, a povestit fostul model.

Ca o femeie de afaceri demna de toata lauda, Jerry a gasit insa solutia pentru a castiga ceva banuti de pe urma rockerului din Rolling Stones. Fostul model va primi nici mai mult, nici mai putin de un milion de lire sterline pentru a-si scrie autobiografia. O singura conditie i-a fost impusa de editura care urmeaza sa scoata banii din buzunar. Vedeta in varsta de 51 de ani trebuie sa faca referire la mariajul sau de noua ani cu rocker-ul Jagger.

„Jerry este ca o forta a naturii. Este energica, vesela si cu un simt al umorului grozav. Viata ei este plina de surprize”, a comentat presedintele editurii. Ultima data cand fostul model a pus mana pe stilou, Mick Jagger a iesit putin cam sifonat. Jerry a colaborat pentru piesa „Around This Table”, ale carei versuri fac referire la masa de cina din casa in care ea si rockerul au locuit, informeaza Daily Mail. „Faceam dragoste pe ea, copiii nostri isi scrijeleau numele pe dedesubt… Apoi ai adus o alta femeie atata timp cat eu am fost plecata si pot simti cand un strain a stat jos”. Asa se traduc versurile compuse de fosta sotie a legendarului muzician.

Jerry a intentat divortul in 1999, dupa ce un model brazilian a anuntat ca va fi mama copilului lui Jagger. Desi rocker-ul a insistat ca este vorba despre o minciuna, testul de paternitate l-a contrazis.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: