Mira canta in deschiderea show-ului Deliei de la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Mira canta in deschiderea show-ului Deliei de la Hard Rock Cafe

Delia revine miercuri pe 10 octombrie la Hard Rock Cafe pentru un concert exploziv, asa cum ne-a obisnuit deja, alaturi de trupa sa, live!

Surpriza serii este Mira care va canta in deschiderea show-ului Deliei. Mira a reusit sa faca cel mai bun cover al piesei “Sub Pielea Mea”, hit-ul baietilor de la Carla`s Dreams. Clipul ei a strans in doar cateva zile, zeci de mii de vizualizari pe YouTube. De asemenea, Mira este cunoscuta pentru piesele in colaboare cu What`s Up si Zhao.

Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” şi ai fredonat vara asta „Da, mamă”, BestMusic Live Concerts te invită pe 10 februarie la Hard Rock Cafe! Delia & Band te aşteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional! Delia va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor “90, ca parte a duetului de mare succes N & D şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

Cameleonica solistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţa scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe arii de vânt” i-a adus artistei 26 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent sigle al Deliei – „Da, mamă,” a depăşit deja 29 milioane de vizualizări şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele pentru showul Deliei se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe Bucuresti,Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner