Moore – foarte suparat pe americani

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Moore – foarte suparat pe americani

Celebrul regizor Michael Moore spera ca semnalul lansat o data cu noul sau film documentar Sicko, despre carentele sistemului de sanatate din SUA, sa aiba un impact mai puternic asupra societatii americane decat au avut primele sale doua documentare, Bowling For Columbine si Fahrenheit 9/11, potrivit CineNews.

Regizorul Michael Moore sustine ca filmele pe care le-a facut despre tragedia crimelor comise in scolile americane si despre atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, au fost ridiculizate in nenumarate randuri cand ar fi trebuit sa fie percepute cat se poate de serios.

Moore spera din tot sufletul ca mai multi oameni sa il asculte dupa ce vor vedea Sicko. Documentarul a fost prezentat in premiera la Festivalul de Film de la Cannes in afara competitiei, alaturi de Ocean’s 13 al lui Steven Soderbergh si un nou film semnat de Michael Winterbottom, A Mighty Heart.

Moore a spus ca ideea pentru Sicko i-a venit de la un segment de film pe care el l-a realizat la The Awful Truth, un show TV unde el a inscenat moartea si inmormantarea unui pacient intr-un spital. Acestuia ii fusese respinsa cererea de transplant al unui organ care ii era necesar pentru a supravietui.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner