Nadia Comaneci va petrece 3 zile alaturi de copii

Dupa ce cu doua luni in urma a venit in tara pentru a inregistra cateva cantecele pentru "Cutiuta muzicala 6", cel mai nou volum din seria Cutiuta Muzicala, Nadia Comaneci revine de Ziua Copilului in Romania pentru a participa la cateva evenimente dedicate celor mici.

Astfel, pe 1 iunie, incepand cu ora 11:00, cea mai mare gimnasta a lumii va fi gazda unui spectacol sustinut de Primaria Sectorului 2 impreuna cu Dragonul Rosu Megashop. In fata complexului comercial Nadia, alaturi de cateva formatii de muzica pentru cei mici, Clubul Sportiv scolar 2 de gimnastica si copiii de la Clubul Sportiv din Onesti, va participa la un mega spectacol, cu si pentru copii. Cu ocazia acestui eveniment, Nadia Comaneci le va oferi micilor gimnaste din Onesti diplome de bursa, iar in schimb fetele vor realiza un scurt moment demonstrativ de gimnastica.

Pe 2 iunie, de la ora 17:00, Nadia va canta alaturi ce celelalte trei mamici – Olivia Steer, Raluca Moianu si Ioana Moldovan – pe scena de la Insula Copiilor, Parcul Herastrau, la evenimentul de lansare a Cutiutei Muzicale 6, eveniment organizat de MediaPro Music pentru cei mai mici dintre melomani.

Cu ocazia venirii in tara, Nadia si Bart vor sarbatori prima aniversare a fiului lor Dylan si taierea motului acestuia.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole