Natalia Barbu in febra pregatirilor pentru Eurovision 2007

Natalia BARBU, reprezentanta Moldovei in competitia Eurovision 2007,  a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute la Helsinki. Dupa prima zi de repetitii, a urmat o conferinata de presa, in cadrul careia Natalia a impartasit celor prezenti primele impresii despre organizare, despre felul in care se prezinta ea in acest concurs si despre Finlanda.  “Sunt foarte fericita ca ma aflu aici si sunt foarte multumita de felul in care a decurs prima mea zi de repetitii. Sunetul este exceptional si totul este extraordinar. Cei implicati in concurs dau dovada de un inalt professionalism, incepand cu staff-ul si incheind cu artistii care au urcat rand pe rand pe scena”, a declarat ea in fata reprezentantilor mass media.

Pe parcursul lunii care tocmai s-a incheiat, Natalia Barbu a intreprins un turneu de promovare pentru piesa cu care va participa in concurs. Fiind o artista foarte cunoscuta si apreciata in Republica Moldova, ea a promovat in luna aprilie piesa “Fight” (deja oficial lansata in Romania) in  Spania, Germania, Cipru, Ucraina, Lituania, Letonia si Portugalia.

Spectacolul pe care il pregateste Natalia va fi plin de surprize, artista mizand pe o imagine moderna si stilata. Show-ul va include o coregrafie incendiara, prezenta mai multor dansatori pe scena, momente teatrale si efecte speciale de ultima generatie.

In afara vocii sale si a piesei pe care toti specialistii o considera deosebit de potrivita pentru acest gen de competitie, Natalia se bazeaza pe voturile romanilor. "Sper din tot sufletul ca vor simti ca sunt romanca, chiar daca traiesc momentan in Chisinau. Vreau sa castig nu numai voturile romanilor, ci si inimile lor!"

Este prima data cand Natalia participa la aceasta competitie. Nu a dorit sa participe pana acum pentru ca nu a considerat ca este destul de pregatita pentru un concurs de o asemenea anvergura. Anul acesta piesa “Fight” a fost gata la timp pentru a putea fi inscrisa in competitie.  Natalia va canta la vioara, va face un show extraordinar, cu steaguri si dansatori profesionisti. “Sper ca toata lumea sa isi aminteasca de show-ul nostru, asa cum au facut cu Zdob si Zdub in 2005. Mesajul piesei mele ar trebui sa fie deosebit de important pentru oricine: trebuie sa stii ce vrei, trebuie sa stii cum sa devii un invingator!”


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole