New single Vocea Mea – Mădălina COCA (finalista Vocea României)

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » New single Vocea Mea – Mădălina COCA (finalista Vocea României)

 

Mădălina Coca, finalista Vocea României, lansează o nouă piesă, Vocea Mea, inspirată din viaţa sa

 

Mădălina Coca, finalista concursului Vocea României, revine cu o piesă nouă, intitulată Vocea Mea, a treia piesă proprie din repertoriul artistei. În 2020, artista lansa primul său single Lume Lume, o piesă de dragoste, iar pe timpul pandemiei, artista a scris în colaborare cu o producătoare spaniolă piesa Survivor, o piesă despre puterea de a merge mai departe și de a spera atunci când lucrurile par imposibile.

Melodia Vocea Mea este o piesă inspirată din trăirile interioare ale artistei, piesa făcând referire la anumite momente dificile din viața sa, când nu se mai regăsea pe ea însăși.

 

 

Piesa Vocea Mea a fost compusă de Alexandra Dinu, Roberto Velisar, Enri Demi, dar și de însăși artista Mădălina Coca care a contribuit atât la partea de compoziție muzicală, cât și la textul piesei.

Producția este semnată de Quna Music în colaborare cu MediaPro Music și VoicesMedia, iar videoclipul a fost realizat și regizat de către “VisionGYZ”, Gabriel Ioan Zidaru şi asistentul său Andrei Bustan. Videoclipul a fost filmat pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, având ca semnificație faptul că viața este considerată o piesă de teatru în care noi suntem actorii propriei noastre povești.

 

New single Vocea Mea – Mădălina COCA (finalista Vocea României) – comunicat de presă

 

«Sunt încântată de colaborarea cu Quna Music și mă bucur că am avut șansa de a mă implica în procesul de compoziție muzicală al piesei. Doream să fie o piesă cât mai personală, inspirată cât mai mult din emoții și sentimente trăite pe propia-mi piele. Am convingerea că mulți se vor regăsi în versurile piesei la care am contribuit și eu, versuri pe care le-am scris din suflet, lăsând o părticică din mine în această piesă. Cred cu tărie că foarte mulți dintre noi trăim momente sau perioade în viață în care ne pierdem, în care nu mai știm cine suntem, în care pur simplu uităm de noi și nu mai știm să ne iubim. Când nu ne mai recunoaștem, iar zâmbetul este tât de greu de găsit, devenind o « artă » așa cum spun versurile piesei. Mesajul meu este că deși este un proces lung și complex, este important să învățăm să ne ascultăm inima pentru a fi bine și mulțumiți cu noi înșine, să ne acceptăm și să fim mândri de cine suntem. »

a declarat Mădălina.

 

https://madalinacoca.com/

https://youtube.com/c/MadalinaCoca

https://www.facebook.com/madalina.coca.official/

www.instagram.com/madalina_coca

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9633 RON
GBP 1 x GBP = 5,7790 RON
USD 1 x USD = 4,6099 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 4 iunie 2023

Acum la Bucureşti
16 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner