Nicole Cherry bifeaza o noua colaborare internationala – “No Te Sale”, feat. Jenn Morel

Prima pagină » Cultură » Nicole Cherry bifeaza o noua colaborare internationala – “No Te Sale”, feat. Jenn Morel

Din România în Republica Dominicană, Nicole Cherry, prințesa muzicii româneasti, cu zeci de hit-uri și colaborări, face echipă în noul an cu senzaționala artista originară din America de Sud, Jenn Morel.

Asculta aici :https://umusic.lnk.to/NoTeSalePR

Melodia „No Te Sale” este produsa de catre Madalin Rosioru si Erik Frank și a fost înregistrata de Nicole Cherry în SUA. La fel ca in cazul precedentei melodii, “Mujer Latina”, Nicole continua sa cante in limba spaniola, fiind limba straina pe care o indrageste cel mai mult.

 

Urmăriți videoclipul oficial aici:

 

 

Cu multiple hituri în clasamentele muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. Primul ei hit de succes a fost „Memories”, reușind să-i aducă o mulțime de premii muzicale. Cu milioane de vizionări pe YouTube și milioane de urmaritori pe conturile ei de pe rețelele sociale, single-urile ei au fost întotdeauna un succes. Are unul dintre primele cinci conturi de Instagram din România, cu peste 2 milioane de urmaritori. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi sau Joey Montana.

Nicole Cherry bifeaza o noua colaborare internationala – “No Te Sale”, feat. Jenn Morel

Nicole Cherry bifeaza o noua colaborare internationala – “No Te Sale”, feat. Jenn Morel

Jenn Morel este o artista originara din Republica Dominicana, ce a devenit cunoscuta pentru rimele puternice si videoclipurile virale. Primul succes l-a obtinut cu melodia “Ponteme”, track care a primit discul de platina. Începuturile sale în industria divertismentului au fost ca dansator. În anii următori, Jenn va fi o dansatoare de rezervă pentru LMFAO, Ne-Yo și a apărut în videoclipuri ale lui Drake, Nicki Minaj și Trey Songz.
În puțin peste trei ani, Jenn Morel a adunat peste 80 de milioane de stream-uri si a avut turnee în Europa. Pe 23 octombrie 2020, Jenn și-a lansat albumul de debut omonim, care prezintă o varietate de sound-uri.

 

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
30 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner