Noul single Hara va fi lansat la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Noul single Hara va fi lansat la Hard Rock Cafe

Joi, 22 octombrie 2015, BestMusic vă invită începând cu ora 21:30 la lansarea single-ului intitulat “Ce ti-as face” si concertul trupei Hara în Hard Rock Cafe.


Un concet Hara este o experienta unica: trupa este una dintre cele mai iubite din Romania, datorita creatiilor originale si a concertelor live interactive, pline de ritm si de pofta de viata. De asemenea, baietii de la Hara sunt o prezenta constanta pe scenele festivalurilor nationale si internationale, datorita unui stil muzical inovator ce imbina rockul alternativ si electronic pop cu puternice amprente din muzica popoarelor..

Activitatea bogata de pana in prezent a trupei Hara i-a adus numeroase premii de-a lungul anilor: Best Single, Romania – 2003, 2004, 2006, 2009; Best Album, Romania – 2004, 2008; Best Live Performance, Romania – 2004, 2005, 2009. Este prima trupa romaneasca castigatoare a concursului Song of the year-VH1 SUA, cu piesa Ploua stele, in anul 2009, si de asemenea singura trupa care a reprezentat Romania la Campionatul European de Fotbal-Austria 2008 .

Pe 22 octombrie 2015 Hara revine la Hard Rock Cafe cu un show exploziv si plin de surprize unde, alaturi de piesele consacrate, va prezenta in premiera noul single “Ce ti-as face” care deja se anunta a fi unul din hiturile anului 2015.

Biletele pentru showul Hara se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei. În ziua concertului, biletele aces general vor costa 40 de lei – cu loc la masă (fumători sau nefumători) sau fara loc respectiv 60 de lei VIP, în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
30 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner