Nunta la toamna

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Nunta la toamna

Toamna asta, vedetele postului Acasa joaca la nunta. Ioana Ginghina (29 ani) si Alexandru Papadopol (32 ani) fac cununia religioasa in octombrie si vor sa invite la petrecere toti colegii.

‘Vrem sa facem o petrecere mare, alaturi de familie si de prieteni. Vom invita toti colegii de pe platourile de filmare’, ne-au marturisit cei doi actori, care s-au cununat civil in decembrie, in secret.

La rochie Ioana spune ca inca nu s-a gandit, pentru ca vrea sa mai slabeasca. Deocamdata rasfoieste revistele pentru mirese si intr-o luna spera sa se hotarasca la un model. Tortul urmeaza sa-l aleaga in saptamanile urmatoare, cand si-a propus sa deguste, alaturi de Papi, toate tipurile de torturi pe care le prepara restaurantul ales pentru petrecere.

Dupa nunta, cei doi au de gand sa-si ridice o casa in afara Bucurestiului si sa-si mareasca familia. Vor doi copii, dar sunt hotarati sa faca toate analizele necesare inainte, pentru a evita o noua tragedie (Ioana urma sa devina mama anul acesta, dar din cauza ca sarcina nu a decurs normal, a fost nevoita sa faca intrerupere in luna a cincea). ‘Avand in vedere problemele prin care am trecut de curand, o sa ne facem cateva analize genetice, abia apoi ne vom gandi sa facem alt copil. Doctorii au spus ca exista o mie de explicatii, dar de fapt nu este nici una sigura pentru ce s-a intamplat’, ne-au marturisit cei doi.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner