Oare e insarcinata Mariah Carey ?

Desi intreaga lume sta ca pe ace sa afle daca Mariah Carey este insarcinata, vedeta nu vrea sa confirme nici in ruptul capului zvonurile. In plus, cantareata sporeste si mai mult curiozitatea spunand ca ramane de vazut daca asteapta un copil.

Interpreta a recunoscut ca este mereu intrebata daca poarta in pantece un urmas, dar prefera sa raspunda vag in aceasta privinta. „Lumea ma intreaba constant daca sunt insarcinata, dar nu imi place sa vorbesc despre asta prea mult. Ma gandesc la acest lucru ca la etapa urmatoare. Vom vedea”, a marturisit cantareata.

Cert este doar ca vedeta, care a declarat in urma cu ceva timp ca s-ar simti „violata” daca ar avea copii, a dobandit dorinta de a deveni mama dupa ce l-a cunoscut pe Nick Cannon. „M-am razgandit in privinta de a deveni mama, deoarece sunt cu cel ales. Cred ca am fi parinti buni si ca ne vom da seama cum sa ne descurcam”, a sustinut diva.

Pana vom afla cat de buni parinti vor fi sotii, poate ar trebui sa fim atenti la abdomenul lui Mariah, ca sa vedem daca se confirma speculatiile. In cazul in care cantareata nu-si va ascunde burtica.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: