Site icon E-Zine

Oliver Frankel, baietelul cu voce de aur, pleaca intr-un turneu in Japonia

Oliver Frankel, baietelul cu voce de aur, va pleca intr-un turneu in Japonia

In urma succesului rasunator pe care baietelul de doar 11 ani, Oliver Frankel, l-a avut in cadrul concertelor Imperial Christmas Gala si Walzing Vienna Winter Gala de la Sala Palatului, din luna decembrie 2019, baietelul cu voce de aur trece la urmatoarea etapa a carierei sale muzicale si a fost invitat intr-un turneu, de 8 saptamani, in Japonia, in luna aprilie a acestui an.

De asemenea, incepand de astazi, vreme de 3 ani de zile, Oliver este elev al scolii Wiener Sängerknaben – Philanthropie | Philanthropie, loc pe care l-a castigat in urma unor examene, trecute cu brio!


Detalii despre Oliver Frankel

Concursuri si evenimente:

In noiembrie 2019, Oliver inregistreaza primul lui CD cu 11 arii de opera, pregatite pe parcursul acestor doi ani (sept 2017- sept 2109);
In prezent, la fel de pasionat, Oliver invata sa cante la pian (a inceput lectiile de pian in luna martie 2019) in paralel cu orele de canto la care a ajuns la performanta de a atinge 4 octave si 6 note.

Oliver are un frate geaman pe nume Nathan, amandoi joaca baschet la clubul Alpha Sibiu, si participa la diferite turnee nationale impreuna cu echipa. Oliver si Nathan sunt elevi in clasa a-V-a la scoala gimnaziala Ion Luca Caragiale din Sibiu, la sectia germana. Amandoi copiii sunt fluenti in limba romana, engleza si germana.

Photo by Gabriel Isac / Midnight Studio

Copyright © GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT 2020

Exit mobile version