Parazitii concertează pentru prima dată în 2019 pe 16 martie în club Quantic

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Parazitii concertează pentru prima dată în 2019 pe 16 martie în club Quantic

Unul dintre cele mai solide și emblematice grupuri hip hop din România, Paraziții, va susține primul concert din 2019 pe 16 martie 2019 în clubul Quantic din Capitală.

Trupa se pregătește intens și pentru lansarea unui nou album în primăvara acestui an și va include în setlist, pe lângă piesele deja cunoscute și fredonate de generații, și materiale noi.
Paraziții au luat ființă în 1994, iar primul lor album, “Poezii Pentru Pereţi”, produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 și a fost al doilea album de rap din România (după R.A.C.L.A. şi înainte de BUG Mafia).

Cu 11 discuri la activ, Paraziții au marcat scena hip hop de la noi, reușind să deranjeze establishmentul muzical, să se revolte împotriva sistemului și să se mențină drepți în fața curentului trendy.
Paraziții se vor prezenta pe 16 martie în Quantic așa cum îi cunoaștem: non conformiști și acizi, cu mesaje bine punctate. Lor li se vor alătura și invitați surpriză care urmează să fie anuntați în perioada următoare.

Biletele se găsesc online la prețul de 50 de lei pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică IaBilet, magazinele Flanco, Diverta, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage, LibMag, Casa de Balet și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00, în zilele de funcționare) și de pe cele 1500 Stații de Plată SelfPay

Biletele pot fi achiziționate și în seara evenimentului, la intrare, în limita stocului disponibil, la prețul de 65 de lei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner