Perioadă de reduceri la biletele concertului AMEDEO MINGHI

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Perioadă de reduceri la biletele concertului AMEDEO MINGHI

Celebrul artist italian Amedeo Minghi va concerta pe 18 noiembrie 2016, la Sala Palatului, de la ora 19:30.

Muzica italiană are o savoare aparte, iar publicul din România a asistat cu entuziasm la nenumărate concerte live, seri muzicale memorabile, oferite de artiști de origine italiană care au scris pagini importante în istoria muzicii internaționale contemporane, precum Al Bano, Toto Cotugno, Ricchi e Poveri, Alessandro Safina, Eros Ramazzotti, Francesco Napoli, șamd. Italia se mândrește cu foarte mulți artiști de top, pe diferite genuri muzicale, dar muzica acestora nu ajunge întotdeauna să fie promovată și în România.

Cu o personalitate romantică, visătoare, ce răzbate în special din calitatea compoziţiilor sale cât şi din stilul personal de interpretare, se remarcă un artist de mare calibru comunicativ şi unul dintre cei mai celebri interpreţi de muzica ușoară italiană ai momentului, este Amedeo Minghi.

Premium Booking, a făcut un pas înainte pentru a promova muzica italiană de calitate și le propune spectatorilor romani să facă o alegere inspirată, și să opoteze pentru concertul pe care AMEDEO MINGHI îl va susține în data de 18 noiembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30. Însoțit de band-ul său, Amedeo Minghi îi va încânta pe melomanii români cu un program muzical de aproximativ două ore, ce va cuprinde o selecție amplă a celor mai apreciate melodii din repertoriu, artistul acoperind, astfel, o varietate infinită de aspecte ale realității materiale și spirituale. Spectatorii vor avea parte și de îndrăgitele piese ”Ricordi del cuore”, ”Vita mia”, ”Cantare è d’amore”, ”L’Immenso” sau ”Notte Bella Magnifica”.

Concertul artistului Amedeo Minghi de la București face parte din turneul internațional de promovare al noului  său albumul, intitulat ”La Busola E Il Cuore”, ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida Sony Music.

De-a lungul celor 50 de ani de activitate artistică, Amedeo Minghi a adunat în portofoliu, sute de compoziții muzicale, în armonie perfecta cu atmosfera unei seri romantice de neuitat. Melodiile sale, au cucerit top-uri muzicale importante, iar succesul la public este demonstrat, și astăzi, în concertele sold-out susținute pe marile scene ale lumii.

Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, vor avea ocazia să îl asculte LIVE,  în concertul pe care Amedeo Minghi îl va susține în data de 18 noiembie, la Sala Palatului!

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri speciale!

În perioada 5 – 20 octombrie 2016, spectatorii își pot cumpăra biletele cu o reducere de 20%.   Acestea sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lânga casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Prețurile biletelor variază în funcție de categorie, astfel:

Golden VIP – 200 lei, VIP – 160 lei, categoria 1 – 128 lei, categoria 2 -96 lei, categoria 3 –  64lei.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner