Primii invitati anuntati la Ice Comic Con din noiembrie

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Primii invitati anuntati la Ice Comic Con din noiembrie

După succesul celei de-a doua ediții East European Comic Con de la Romexpo, la care au participat peste 22000 de oameni, în luna noiembrie, evenimentul se îmbracă în haine de iarnă și se transformă în Ice Comic Con, o ediție aparte ce se va desfășura într-un cadru restrâns, special pentru fanii adevărați.

Ice Comic Con va avea loc între 14-16 noiembrie, la Palatul Copiilor din București,  iar în vânzare s-a pus un număr limitat de bilete, scopul fiind de a facilita o interacțiune prietenoasă între public și invitați. Mai mult decât atât, oaspeții ediției de iarnă se vor putea întâlni și cu numeroși expozanți de care își pot face stocul de cadouri pentru sărbători. Prima zi, cea de 14 noiembrie, este dedicată în întregime târgului Comic Con, de unde se pot achiziționa figurine, reviste de benzi desenate, cărți și multe obiecte decorate cu imagini și personaje din filme și seriale.

În zilele de 15 și 16 noiembrie, pe lângă expozanți, vor fi prezenți și invitații speciali care vor susține sesiuni de autografe și poze și vor sta de vorbă cu fanii în cadrul panel-urilor. Mai mult, aceștia vor putea primi din partea artiștilor grafici și desene realizate special pentru ei.

La Ice Comic Con vor veni 3 actori din popularul serial  HBO, Game of Thrones, 12 artiști consacrați, dintre care 5 vor veni din afara țării special pentru publicul din România, dar și 2 companii de jocuri video care vor povesti despre procesul creativ din spatele jocurilor preferate.

 

Primii invitați pe care îi dezvăluie Ice Comic Con sunt:

MILTOS YEROLEMOU: “What do we say to the god of comic cons? Today is the day!” Actorul Miltos Yerolemou cunoscut pentru rolul lui Syrio Forel, profesorul care a învățat-o pe Arya Stark arta mânuirii sabiei, vine în premieră în țara noastră. Miltos este prezent și pe cele mari scene de teatru din Londra și a mai avut apariții în seriale precum  Absolutely Fabulous, Black Books si My Family. Actorul va interpreta un rol și în cel mai anticipat film din 2015: Star Wars Episodul 7.

El va susține un panel invidual în care va sta la povești cu fanii, dar va fi prezent și alături de alți 2 colegi de platou din Game of Thrones pentru o amplă sesiune de întrebari și răspunsuri.

GUILLERMO ORTEGO este un artist de origine spaniolă care s-a facut remarcat rapid pentru talentul și viziunea sa, lucrând pentru giganții Marvel Comics și DC Comics. Contribuția sa unica apare în  titluri precum Avengers, Wolverine Vs. Thor, Dark Wolverine, X-Factor, Green Arrow, Justice League Dark, Nightwing si Batman Eternal.

ALESSANDRO VITTI este un artist Italian care lucrează pentru Marvel Comics, iar creațiile sale apar în  titluri precum Captain America & Hawkeye, Avengers Arena si Secret Warriors,  iar cel mai recent proiect al sau este Red Lanters, un concept marca DC Comics.

Ice Comic Con este un eveniment marca East European Comic Con, cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

Biletele sunt disponibile în număr limitat și pot fi achiziționate din rețeaua My Ticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner