PROCONSUL & Connect-R, RaluKa și Rucsy de la Blaxy Girls lansează colindul „Lumină de Crăciun”

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » PROCONSUL & Connect-R, RaluKa și Rucsy de la Blaxy Girls lansează colindul „Lumină de Crăciun”

Baieţii de la Proconsul împreună cu Connect-R şi Rucsy de la Blaxy Girls au lansat în prag de sărbători colindul „Lumină de Crăciun”.

Băieţilor de la Proconsul întotdeauna le-a plăcut mai mult să dăruiască decât să primească:

“Asta ni se pare că te poate face să fii un om mai bun! Iarna asta am vrut să dăruim ceva special de Sărbători, așa că am lansat colindul „Lumină de Crăciun”, pentru toți fanii noștri, și nu numai, alături de alți artiști îndrăgiți, de la noi din țară!”

După ce am creat versurile și linia melodică, ascultând colindul „Lumină de Crăciun”, a fost foarte ușor să decidem ce artiști vrem să implicăm în acest nou proiect muzical. Primul la care ne-am gândit a fost Connect-R, pentru că vocea lui se completează foarte bine cu cea a lui BODO. Apoi ni s-au alăturat fetele, RaluKa și Rucsy de la Blaxy Girls. Pentru că am vrut să fie ceva cu adevărat special, i-am implicat și pe copiii de la Școala Finlandeză din București! Echipa noastră de la Simplu Production (Emi, Robert, Edward Sanda), împreună cu Alex și Mayo, a avut grijă să arate și să sune foarte bine acest colind!

Pentru noi „Lumină de Crăciun” este colind emoționant și sperăm să ajungă în sufletele multor ascultători! Cu această ocazie lansăm și o provocare celor care apreciază muzica noastră și, în general, lucrurile frumoase! Îi provocăm să ne arate, pe Facebook, prin fotografii, folosind hashtagul #luminadecraciun, ce le aduce lor bucurie în preajma Crăciunului. Indiferent că este vorba de familie, bradul de Crăciun sau mâncarea gustoasă de acasă, vrem să vedem ce vă bucură sufletele”! au declarat băieţii de la Proconsul.

Pe 26 decembrie 2015, între 18:00 și 21:40, Proconsul vor canta la Bucharest Christmas Market, la Universitate, alături de Pepe, Călin Geambaşu Band și Delia! Vino și tu, să asculți live‪ #‎LuminaDeCraciun și ‪#‎UnOmMaiBun!

Melodie:

Muzică: Alexander, Robert Anghelescu, Emanuel Petrut, Dragos Dinca

Text: Emanuel Petrut, Alexander, Mayo, Edward Sanda

Orchestraţie: Emanuel Petrut,Alexandru Lambrino, Dragos Dinca, Robert Anghelescu

Mix/Master: Mihnea Cojocaru

Clip:

Regie: Emanuel Petrut

Director de Imagine: Robert Daragiu

Produsă în studioul Simplu Production


Vezi aici videoclipul piesei “Lumină De Crăciun”:

 

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner