Program si regulament de acces la concertul Thievery Corporation + Deliric X Silent Strike de la Arenele Romane

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Program si regulament de acces la concertul Thievery Corporation + Deliric X Silent Strike de la Arenele Romane

Luni, 27 iunie, THIEVERY CORPORATION revin la Bucuresti, la Arenele Romane. Special guest: DELIRIC X SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZ MEETS YARDIE FLO. Accesul se face incepand cu ora 18:00. Biletele pot fi achizitionate aici: thieverycorporation.emagic.ro

A ramas mai putin de o saptamana pana la concertul THIEVERY CORPORATION de la Arenele Romane, unde Rob Garza si Eric Hilton vor reveni, alaturi de full band, pentru un live electrizant, organizat de Emagic si The Fresh.

In deschidere: DELIRIC X SILENT STRIKE

Warm-up: BLAZING VIBEZ MEETS YARDIE FLO

Accesul in incinta Arenelor Romane se va face incepand de la ora deschiderii portilor, respectiv, incepand de la ora 18:00. Accesul se va face exclusiv pe poarta din parc.


Biletele pentru concertul THIEVERY CORPORATION de la Arenele Romane pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro, precum si de pe iaBilet si din reteaua magazinelor partenere iaBilet, la urmatoarele categorii:

PREMIUM SEATED (loc pe scaun in sectoarele E si K din apropierea scenei): 265 lei (include comisioane);

GOLDEN STANDING (loc in picioare, in fata scenei): 195 lei (include comisioane);

GENERAL ACCESS (cu loc in picioare sau pe scaun, in spatele zonei Golden): 145 lei (include comisioane);

Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Organizatorii încurajeaza participantii sa isi achizitioneze biletele online, pentru a minimiza timpul petrecut la accesul in locatie.

Posesorii abonamentelor EMAGIC WEEK PASS vor putea accesa evenimentul in baza abonamentului emis la achizitionare.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/2e2usDbH9

Intrarea la eveniment va fi permisa doar prin zona de acces indicata, in baza unui bilet de acces valid, care va fi inlocuit cu o bratara (in cazul categoriilor Premium Seated si Golden Standing). Un singur bilet permite accesul pentru o singura persoana, o singura data. Participantii trebuie sa aiba bratara la mana (in cazul categoriilor Premium Seated si Golden Standing), biletul de acces și un document de identificare (carte de identitate sau pasaport) asupra lor, pe tot parcursul evenimentului.

Cumparatorul biletului, prin achizitionarea biletului respectiv, este de acord cu termenii si conditiile impuse de organizator si se obliga sa se supuna masurilor impuse de legislatia locala in vigoare de la momentul desfasurarii evenimentului, precum si regulamentului de acces comunicat de organizator la momentul punerii in vanzare a biletelor, inainte de eveniment, in timpul desfasurarii evenimentului si in perimetrul locatiei unde are loc evenimentul.

Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media a platformei de ticketing partenere – iaBilet.ro, inainte de participarea la eveniment.

Organizatorii le recomanda participantilor sa vina din timp la eveniment, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi redus.

Organizatorii recomanda participantilor ca, odata intrati in spatiul de eveniment, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta.

In zona evenimentului NU VA FI PERMIS accesul cu:

 • bauturi achizitionate din afara perimetrului locatiei;
 • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
 • artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere;
 • materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri;
 • obiecte ascutite, grele, confectionate din sticla, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alti participanti;
 • scaune;
 • arme, lanturi, precum si incaltaminte, imbracaminte sau bagaje care prezinta elemente dure, ce ar putea pune in pericol sanatatea participantilor in cazul in care, din accident, ar veni in contact cu ele;
 • umbrele;
 • animale;
 • rucsacuri si bagaje voluminoase;
 • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

In zona de eveniment VA FI PERMIS accesul cu:

 • aparate de fotografiat compacte;
 • brichete;
 • medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maximum o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.

Achizitionarea bauturilor si alimentelor:

In incinta Arenelor Romane, spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa, bere, long drinks de la bar si gustari/ produse alimentare. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert.

In caz de ploaie:

Organizatorii recomanda participantilor la eveniment sa aiba asupra lor pelerine de ploaie, intrucat accesul cu umbrele in zonele de concert nu este permis. De asemenea, pelerine de ploaie vor putea fi achizitionate si in incinta Arenelor Romane, de la bar.

Acces minori: Orice participant la eveniment, indiferent de varsta, poate accesa evenimentul doar in baza unui bilet valid, propriu. Minorii cu varsta sub 16 ani pot accesa evenimentul doar insotiti de un adult. Organizatorii nu recomanda participarea copiilor foarte mici la concerte, din pricina sunetului si luminilor puternice, iar in cazul participarii, se recomanda purtarea castilor de protectie.

Alte informatii generale:

Inregistrarea de orice fel a showului (exceptand acreditarile oferite de organizator in acest scop) este strict interzisa. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop, care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

Tichetul de acces nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare, pentru o singura persoana.

Tichetul de acces nu poate fi vandut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Prin participarea la eveniment, participantii la eveniment cedeaza toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului.

Programul evenimentului poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo și numărul publicului participant.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner