Program si reguli de acces la concertul Avishai Cohen de la Sala Radio

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Program si reguli de acces la concertul Avishai Cohen de la Sala Radio

Marti, 15 noiembrie 2016, are loc concertul trompetistului Avishai Cohen, la Sala Radio din București, prezentat de Jazz Syndicate Live Sessions.


În acest moment, o categorie de locuri este epuizată, iar bilete în număr limitat mai pot fi cumpărate din Rețeaua Eventim.ro și de pe http://www.bilete.ro și http://www.iabilet.ro.

Porțile Sălii Radio se vor deschide la ora 19:30, iar concertul Avishai Cohen va începe după ora 20:00.

Vă reamintim că accesul în sală cu aparate foto sau video profesionale este strict interzis.
Concertul Avishai Cohen face parte din turneul de promovare al mult așteptatului album Into the Silence, lansat în februaria 2016, sub egida ECM.

Votat timp de trei ani consecutiv drept “Rising Star” de către prestigioasa publicație DownBeat Jazz Magazine – Avishai Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician ce posedă un sunet individual si un spirit iscoditor, un creativ interpret-compozitor, deschis la mai multe genuri de jazz, precum și un activ șef de formatie sau sideman.

The New York Times l-a descris ca fiind “un trompetist extravagant și înzestrat, relaxat și sentimental… combinând cu dexteritate sensibilitatea și flerul”, în timp ce Chicago Reader l-a considerat “probabil cel mai interesant muzician de jazz israelian din lume”.

Pe lângă aclamata activitatea muzicală cu trioul Triveni, trompetistul înregistreaza și susține turnee mondiale alături de Mark Turner Quartet, sau 3 Cohens Sextet – bandul de familie din care mai fac parte sora lui, clarinetist-saxofonista Anat, și fratele saxofonist Yuval.

Cohen a fost, de asemenea, un membru marcant al prestigiosului San Francisco Jazz Collective, cap de afiș la Village Vanguard sau Carnegie Hall, și a apărut pe coperta prestigioasei DownBeat Jazz Magazine, în ianuarie 2012. Din 2015, Avishai Cohen a fost numit și director artistic al Festivalului Internațional de Jazz de la Ierusalim.

Despre Into the Silence

În februarie 2016, trompetistul Avishai Cohen a lansat și a început turneul de promovare pentru mult așteptatul și unanim aclamatul album ECM “Into the Silence”, produs de Manfred Eicher. O colecție de compoziții expansive și impresioniste pentru quartet de jazz (trompetă, pian, bas, tobe cu saxofon tenor pe câteva piese), “Into the Silence” reprezintă o reflecție asupra momentelor finale ale vietii tatălui sau, David, cu o remarcabilă reținere, grație și umilinţă.

Mai jos, câteva recenzii primite de Into the Silence:

The New York Times: “Cohen este un musician de jazz multicultural, iar printre predecesorii săi se numără Miles Davis. Exact ca Davis, Cohen își poate folosi trompeta pentru a reda cele mai pregnante sentimente umane.”

All About Jazz: “E muzică frumoasă, și în mod clar are o unitate rezultată atât din spiritul constant al compoziției, cât și din abordarea spontană a interpretării.”

The Guardian: “Există doi Avishai Cohen în circuitul de jazz: faimosul basist și compozitor pe de o parte, și mai tânărul trompetist din New York, care e responsabil pentru această fascinantă compoziție – Into the Silence. Trompetistul Avishai Cohen este un maestru al instrumentului și un compozitor de originalitate vividă. Into the Silence este o reflecție asupra morții tatălui său, de multe ori solemnă, dar niciodată anostă, minunat înregistrată.”

În seara de 15 noiembrie, pe scena Sălii Radio vor urca Avishai Cohen – trompeta; Yonathan Avishai – pian; Yoni Zelnik – bass; Jonathan Blake – baterie;

Biletele se găsesc pe eventim.ro, iabilet.ro și bilete.ro.

Facebook:
https://www.facebook.com/events/1808207062760051/

VIDEO:
https://vimeo.com/151523882

Recomandat de MAGIC FM
Organizator Jazz Syndicate Live Sessions

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner