Site icon E-Zine

Program și reguli de acces la spectacolul Lord of the Dance – Dangerous Games

Dangerous Games, unul dintre cele mai aplaudate spectacole din lume susținute de maeștrii dansului irlandez – Lord of the Dance, va fi prezentat sâmbătă, 22 iunie 2019, la Arenele Romane, începând cu ora 20:30, pentru prima dată pe o scenă în aer liber.

Noul show „Dangerous Games” creat de celebrul dansator și coregraf Michael Flatley vine cu o nouă abordare din toate punctele de vedere. Acest ”show time extravaganza”, cum a mai fost numit de jurnaliștii Los Angeles Time, captivează audiența prin complexitatea noilor elemente de coregrafie acompaniate de muzica live dar și prin intermediul setului vizual adaptat tehnologiei de ultimă generație, de la proiecții holografice 3D, efecte speciale de lumini și lasere sau roboți dansatori. Timp de două ore, spectatorii vor face o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău, o poveste de iubire în care supremația va fi câștigată în pași de dans.

Întrucât au mai rămas doar câteva zile până la momentul reîntâlnirii cu membrii trupei Lord of the Dance, organizatorii vin în întâmpinarea publicului participant cu regulile de acces precum și alte informații importante de interes general.


Regulile de acces și informații de interes general


Detalii bilete

Ultimele bilete rămase disponibile pot fi achiziționate în format electronic de pe https://www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-lord-of-the-dance-dangerous-games-37311/ sau din rețeaua fizică Iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar:18:00-22:00), magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, magazinele Uman și pe terminalele self-service SelfPay din toată țara.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperare!
Vă așteptăm cu drag și vă dorim distracție plăcută!

Exit mobile version