Site icon E-Zine

Programul si regulile de acces la concertele Amorphis, Solstafir si Lost Society

Amorphis, Solstafir si Lost Society vor concerta la Arenele Romane

Trupele Amorphis, Sólstafir și Lost Society vor sustine 2 concerte in Romania in aceasta toamna: unul pe 6 noiembrie la Arenele Romane din Bucuresti (cort încălzit) și unul pe 7 noiembrie în /FORM Space, in Cluj-Napoca.

Programul concertelor

Reguli de acces

Porțile se deschid la ora 18:30, iar concertele încep la ora 19:10. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi controlați în bagaje de către agenții de securitate.

Pentru concertul de la Bucuresti accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane. ATENTIE: FUMATUL în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS! Se fumează doar în locurile special amenajate!

Este interzis accesul cu:

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Bilete

Pentru concertul de la Arenele Romane biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Biletele se găsesc la următoarele prețuri:

La prețul tututror biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.

Concertul din /FORM Space este sold out!

Categorii de bilete și brățări pentru concertul din București

Un concert organizat de METALHEAD.

Exit mobile version