Radu Captari, invitat special in spectacolele Corului Armatei Rosii de la Cluj si Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Radu Captari, invitat special in spectacolele Corului Armatei Rosii de la Cluj si Bucuresti

Corul Armatei Rosii, sub conducerea generalului Viktor Eliseev, va putea fi admirat pe 21 septembrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca , iar la Sala Palatului din capitala pe 22 si 23 septembrie 2015 in cel mai frumos spectacol de muzica si dans din lume. Pe langa programul artistic de exceptie, publicul spectator va beneficia de numeroase surprize muzicale. Dupa ce au anuntat participarea invitatului special al serii, baritonul Florin Estefan, organizatorii au dezvaluit si numele celui de-al doilea invitat.

Radu Captari_photoCunoscut pentru spectacolele sale vibrante, pentru trairea autentica si seducatoare a folclorului si cantecelor traditionale rusesti, muzicianul Radu Captari va fi cu siguranta una dintre prezentele deosebit de placute spectatorilor ce vor savura acest spectacol complet.

”Consider ca sunt roman 100%, cu suflet rusesc. Ii admir pe rusi pentru ca nu-si uita niciodata cultura, indiferent de oranduire. Sunt onorat sa fiu parte din acest eveniment cultural unic, sustinut de cel  mai renumit  cor din lume. In acelasi timp, sunt extrem de bucuros ca voi avea oportunitatea sa ma reintalnesc cu iubitorii de cultura din Romania”-  a declarat Radu Captari.

Pe langa coregrafia corpului de balet si a costumelor multicolore fascinante, Corul Armatei Rosii ii va cuceri pe spectatori cu interpretari remarcabile. Adevarate capodopere din muzica traditionala rusa,  muzica clasica si moderna sunt cateva dintre ingredientele ce reprezinta garantia unui show de neuitat.

Mult asteptatul Cor al Armatei Rosii isi are sediul in inima Moscovei, in centrul istoric, langa Piata Rosie, la cateva sute de metri de Teatrul Balsoi si de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Rosii sustine anual peste 250 de spectacole. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 si a sustinut show-uri in peste 50 de tari alaturi de Corul Armatei Rosii  (care este marca inregistrata in 32 de tari).

AHM_2349In general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii calatoreste cu o suta de artisti. The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinta in 1939 si a fost ridicat la rang de Academie. Ansamblul are in total 350 de membri, printre care se numara solisti, dansatori, muzicieni, coregrafi si dirijori.

Cu cel mai recent turneu din Franta, Generalul Viktor Eliseev si trupa sa au incantat peste 100.000 de spectatori, in special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.

Spectatorii interesati isi pot procura biletele in continuare prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agentia oficiala de ticketing a concertului, la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, de la agentia Teatrului National Cluj, reteaua magazinelor Diverta, precum si online, accesand: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, vreaubilet  si www.biletmaster.ro .

Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Rosii de la Sala Polivalenta din Cluj –Napoca  pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.

Pentru spectacolul de la Sala Palatului Bucuresti, preturile biletelor variaza in functie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP – 300 ron, Cat.I – 200 ron, Cat.II – 140 ron, Cat.III – 90 ron, Cat.IV – 65 ron.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner