Rockstadt Extreme Fest 2023 anunta 5 trupe noi: Trivium, Alestorm, I Am Morbid, Obituary si Gaerea

Prima pagină » Noutăţi » Rockstadt Extreme Fest 2023 anunta 5 trupe noi: Trivium, Alestorm, I Am Morbid, Obituary si Gaerea

Trivium, Alestorm, I Am Morbid, Obituary si Gaerea se alatura lineup-ului Rockstadt Extreme Fest 2023!

Iata mai jos mesajul oficial:

Au trecut 10 ani de când TRIVIUM a onorat aceste părți ale lumii. Acum, greii americani se întorc pentru un spectacol complet, „direct la fața ta”. Și nu vin singuri!

Echipajul de pirat metal ALESTORM se alătură și el dintr-un singur motiv. Ei vin aici să ne bea berea! De asemenea, I AM MORBID, minunea creierului Morbid Angel David Vincent, care va marca primul lor spectacol în România cu o emisiune specială aniversară a legendarului album COVENANT. Așa eeste, o să-l auzim pe acesta cântând live!

Fiind un favorit al festivalului, OBITUARY, revine pentru a treia oară pentru a încheia festivalul duminică cu o reprezentație specială, pe cea de-a treia scenă.

Nu în ultimul rând, revelația de black metal GAEREA va cânta pentru prima dată pe ținuturile Transilvaniei și mai bine țineți ochii pe această senzație portugheză. Ne veți mulțumi mai târziu.

Aceste trupe se alătură deja unui line-up stelar, inclusiv MAYHEM, PERTURBATOR, DYING FETUS, KNOCKED LOOSE, IGORRR, DEICIDE, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, GUTALAX, MIDNIGHT și HANGMAN’S CHAIR. Și nici măcar nu au ajuns la lucrurile cool încă!

Trebuie să vă reamintim că aveți la dispoziție mai puțin de două săptămâni pentru a obține un bilet complet la Rockstadt Extreme Fest 2023 pentru doar 110 EUR / 550 lei. Prețul va crește pe 3 octombrie 2022 și aveți încredere în noi, sunt șanse ca biletele să se epuizeze!

Abonamentele complete sunt disponibile în toată lumea prin intermediul IABILET.RO. Doar urmați acest link: https://bit.ly/3DKAVDR

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 4 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 5 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
0 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner