Ronnie O’Sullivan la Circul Metropolitan Bucuresti

Ronnie O’Sullivan la Circul Metropolitan Bucuresti

Ronnie O’Sullivan, cel mai titrat jucator de snooker din lume, revine in Romania pe 5 octombrie 2019 de la ora 19:00 la Circul Metropolitan Bucuresti pentru un eveniment unicat: Ronnie, campion mondial, va juca la Bucuresti un meci cu multipla campioana mondiala: Reanne Evans.

De asemenea, doi jucatori romani vor avea sansa sa joace cate un frame cu Ronnie O’Sullivan. Meciul nu va fi televizat. Din cauza programului incarcat al lui Ronnie la Bucuresti se va juca un singur meci de la ora 19:00.


Informatii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

  • VIP – 660 lei
  • Categoria 1 – 460 lei
  • Categoria 2 – 360 lei
  • Categoria 3 – 260 lei

Se pun in vanzare si doar 50 de pachete speciale Suplimente Meet & Greet. Acestea sunt valabile doar cu bilet deja cumparat si asigura intalnire si poza cu Ronnie O’Sullivan si un cadou.

La pretul tuturor biletelor si suplimentelor se adauga comisionul de procesare de 5% + TVA


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole