S-au pus in vanzare biletele pentru WordCamp Bucharest 2016! Afla care sunt primii speakeri anuntati!

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » S-au pus in vanzare biletele pentru WordCamp Bucharest 2016! Afla care sunt primii speakeri anuntati!

circle-attendee-wprobu-shadowBiletele pentru WordCamp Bucharest 2016 s-au pus la vanzare, asa ca ia-ti biletul de acum pentru a-ti asigura un loc la unul din cele mai importante evenimente de profil din 2016! (https://2016.bucharest.wordcamp.org/tickets/)

Fii sigur ca iti rezervi un loc la cel mai mare eveniment dedicat WordPress din Romania si vei avea acces la 14 prezentari de exceptie, la faimosul Saturday’s After Party sau la deja popularul Sunday’s contributors day.

Organizatorii sunt foarte incantati de faptul ca au primit multe aplicari indraznete si interesante din partea celor care vor sa fie speakeri la WordCamp Bucharest 2016!
Inscrierile pentru speakeri sunt inca deschise pana la sfarsitul lunii August, insa deja s-au anuntat primii speakeri confirmati la eveniment.

alexandra-draghiciAlexandra Draghici, din Timisoara, Romania, va provoca publicul cu informatii de baza despre WordPress SaaS plugins.

Milan-Ivanovic-BW-1920Urmatorul speaker vine din Belgrad, Serbia si este unul din cei mai sarmanti membri din comunitate: Milan Ivanovic. Din prezentarea lui vei invata cum sa schimbi o tema grafica, insa, sa iti pastrezi afacerea.

zosoSi daca esti din Romania, sunt sanse mari sa fi vazut blogul lui Vali Petcu‘s pe Zoso.ro. Dar stiai ca site-ul lui Zoso este construit in WordPress inca din 2005? Vino sa asculti prezentarea lui despre 11 ani alaturi de WordPress.

Puteti citi mai multe despre primii speakeri anuntati la adresa https://2016.bucharest.wordcamp.org/announcing-our-first-wcbuc-speakers/.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner