Sandro Cavazza şi Georgia Ku lansează single-ul “Love To Lose”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Sandro Cavazza şi Georgia Ku lansează single-ul “Love To Lose”

Considerat una dintre cele mai prolifice voci din muzica pop, cu aproape 3 miliarde de streamuri pe platformele digitale, cântărețul și compozitorul suedez Sandro Cavazza lansează single-ul intitulat „Love To Lose”, alături de cântăreața și compozitoarea Georgia Ku.

În ceea ce privește piesa, Sandro a declarat:

„”Love To Lose” este despre cele două perspective ale unei relații. Este ca o conversație deschisă despre urcușurile și coborâșurile unei relații și despre modul în care partenerii se bazează unul pe celălalt uneori, dar totuși luptându-se ca relaţia să funcționeze”.

Artiştii surprind turbulența pasiunii în strâmtorarea tensiunii din cuplu prin refrenul:

“I didn’t work this hard to get this far then leave it so soon. I didn’t love to lose somebody like you.”

„Love to Lose este prima melodie pe care am scris-o împreună. Am avut o călătorie planificată în Suedia, în mai 2020, dar a trebuit să anulez din cauza pandemiei, așa că am decis să facem o sesiune online. Pentru mine a fost prima dată când l-am întâlnit pe Sandro, dar am avut o chimie excepţională! Atât melodia, cât și versurile au curs fără efort, iar conceptul piesei a fost pe filmul nostru. Ne-a plăcut felul în care vocile noastre sună împreună, așa că am decis să o lansăm ca un duet. Sunt atât de fericit că, în sfârșit, a ieșit!”,

 

declară Georgia.

Asculta melodia aici:  https://umusic.lnk.to/LoveToLosePR

Piesa vine in intampinarea noului EP semnat Sandro Cavazza, care se va lansa în curând.
În ceea ce privește proiectul, Sandro a declarat:

„Anul acesta va fi despre noi perspective. Îmi place să scriu și să cânt împreună cu alți artisti, așadar, sunt foarte încântat să fac în acest an totul in duet. Primul single este alături de o compozitoare uimitoare și o dragă prietenă, Georgia Ku, cu piesa noastră „Love To Lose””.

Anul trecut, Sandro a avut peste 150 de milioane de streamuri pentru piesa „Forever Yours (Avicii Tribute)” si trei single-uri in Top 5 Airplay în Suedia, inclusiv „High With Somebody”, „Enemy” și „Forever Yours”, iar piesa „Lean On Me” a urcat în topul muzicale din Suedia până pe poziţia a noua şi a încheiat anul 2020 cu EP-ul Weird & Talkative.
Georgia Ku, compozitoare originară din Newcastle, Anglia, dar stabilită în Los Angeles, a compus de-a lungul timpului piese pentru Rita Ora, Fifth Harmony, Zedd, Skrillex, Illenium, Cheat Codes și Kiiara, si a avut o colaborare distinsă cu discul de platina pentru piesa „ Scared To Be Lonely ”, interpretata de Martin Garrix și Dua Lipa. Vocea ei se aude si pe piesa NOTD & Felix Jaehn, „So Close”, hit ce are peste 240 de milioane de streamuri pe Spotify si a intrat in Top 40 Airplay din SUA, obţinând totodată şi o nominalizare la „Dance Song of the Year”, la premiile iHeartRadio din 2020.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner