Schimbare de componenta in trupa Class

Trupa Class a decis sa-si modifice componenta: de azi, cei trei membri fondatori Vlad Cernea, Florin Cojocaru si Mihaela Cernea isi vor continua activitatea artistica doar in aceasta formula, Anca Badiu optand pentru o cariera solo.

Dupa aproape cinci ani de colaborare, cei patru au hotarat de comun acord sa lucreze separat pe proiectele lor muzicale, cei trei membri ai trupei Class – Vlad, Florin si Mihaela pregatind deja un nou album ce va reprezenta o schimbare din punct de vedere muzical. Materialul discografic va fi lansat cel tarziu in luna septembrie a acestui an.

Fosta membra a trupei Class, Anca Badiu a intrat deja in studio si-si va lansa si ea cat de curand propriul album, lucrand in paralel la emisiunea „Le Boudoir D’Anca” pe care o realizeaza la Televiziunea Interactiva „U”.

Cei patru tin sa precizeze ca relatiile dintre ei, atat profesionale cat si colegiale, au ramas excelente.

Desi vor evolua de-acum incolo separat, trupa Class si Anca Badiu isi asigura fanii de intregul lor respect si atasament si le promit ca vor fi in continuare aproape de ei, propunandu-si cu seriozitate ca prin muzica lor sa le ofere momente cel putin la fel de speciale ca si pana acum.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe