SMILEY SI HAHAHA PRODUCTION SE IMPLICA IN CONFERINTA MASTERING THE MUSIC BUSINESS

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » SMILEY SI HAHAHA PRODUCTION SE IMPLICA IN CONFERINTA MASTERING THE MUSIC BUSINESS

Mastering The Music Business este prima conferinta dedicata industriei muzicale, adresata in primul rand artistilor si compozitorilor independenti dar si echipelor acestora: manageri, agenti de booking, PR, tour managerilor etc Anul acesta conferinta se va desfasura la Bucuresti, pe 10 si 11 iulie 2017. Sub titulatura MMB Extended, a doua zi dupa conferinta, pe 12 iulie, va avea loc un workshop de compozitie si productie muzicala, realizat in parteneriat cu Hahaha Production, companie de productie muzicala detinuta de Smiley.

Referitor la implicarea sa si a echipei Hahaha Production, Smiley – care va sustine si discursul de deschidere a conferintei, spune: “Sunt foarte bucuros ca pot sa impartasesc din experienta mea atat ca antreprenor in industria muzicala cat si ca artist, producator si compozitor cu alti oameni. Tot business-ul pe care l-am construit se bazeaza pe impartasirea experientelor asa ca ma mulez perfect pe aceasta conferinta. In acelasi timp cred ca schimbul de informatii este vital pentru toate ramurile industriei muzicale, asa ca un astfel de eveniment este foarte necesar, cel putin o data pe an.”

Profesionistii industriei muzicale spun ca succesul in muzica vine din ‘cei 3P’: Productie (muzicala de calitate), Promovare si Profesionalism. Cu alte cuvinte, daca ai piese bune si bine produse, promovate inteligent si daca iti abordezi carierea intr-un mod profesionist, nu exista nici un motiv sa nu ai succes.

Ordinea in care se succed cei 3P nu este deloc intamplatoare – la baza succesului unui artist sta in primul rand muzica sa. Compozitia si productia.

Pentru un artist independent, sa afle cat mai multe despre cum sa compuna si sa produca piese valoroase (indiferent de genul muzical abordat) este extraordinar de important, iar atunci cand sfaturile vin de la profesionisti recunoscuti ai industriei, oportunitatea nu trebuie in nici un caza ratata! Acest workshop unic de compozitie si productie muzicala va fi gazduit de Hahaha Production in studiourile proprii.

Workshop-ul va dezvalui de la secretele ce stau in spatele celor mai de succes compozitii romanesti ale ultimilor ani la tips & tricks de productie care pot sa faca piesele sa sune foarte bine chiar si atunci cand sunt inregistrate intr-un studio improvizat acasa, cu toate acestea venind de la doi dintre cei mai apreciati membri ai echipei Hahaha.

Serban Cazan

“Am 10 ani de pian și cinci ani de canto dar sunt sigur că producția a fost drumul meu de la început, de când mă jucam cu primele programe. La HaHaHa Production am învățat ce înseamnă o prietenie adevărată și o relație profesională foarte bună. Îmi place atât de mult ce fac încât mi se întâmplă uneori să-mi vină idei de piese noi doar uitându-mă noaptea la stele. Compun, produc, direcționez și zilnic mă minunez de cât talent și inspirație există în această echipă. E greu să fii gata să creezi tot timpul, dar noi așa suntem.”

Producător de succes și absolvent de Conservator, Șerban Cazan, leagă energiile între producție și artiști și se asigură că fiecare proiect are parte de o idee de plecare bună. Deși este și „omul cu responsabilitățile”, care livrează întotdeauna la termen și care își începe treaba de dimineață, Șerban se ocupă de creație pentru că ideile bune îi vin tot timpul – în drum spre studio, acasă, în vacanță.

http://www.hahahaproduction.com/team/serban-cazan/

Vladimir Coman-Popescu

 “Cânt la pian de la 8 ani, dar nu mi-a ajuns un singur instrument și cu timpul am ajuns să mă joc și la chitară, tobe, flaut, cimpoi și didgeridoo. Când am început să produc muzică, am adăugat la instrumentele mele și alte surse de sunet, de la bețe de lemn, ceasuri mecanice și scaune de metal, la zgomote din natură-roți de mașini, uși de metrou, pași pe pietriș. Sunt fascinat de cum sună lumea în jurul meu și mă bucur imens că sunt înconjurat de o echipă care se bucură de sunet și muzică la fel de mult ca mine. Aici sunt întotdeauna inspirat și această atmosferă plăcută reiese din schimbul constant de idei și atitudini pozitive.”

Vladimir Coman-Popescu produce sub numele de Bite Your Lips. Cu un Master în Producție Muzicală de la Universitatea din Derby, Marea Britanie și cu un background în industria de tehnologie muzicală din San Francisco, Vladimir caută în mod constant metode în plus de a inova prin muzica pe care o creează. Este organizat până la limită obsesiei, capabil să contribuie sau să facă de la zero tot ce ține de o piesă muzicală, de la versuri și linii melodice, la orchestrație și mix, și toate proiectele la care lucrează sunt terminate întotdeauna la timp.

http://www.hahahaproduction.com/team/vladimir-coman-popescu/

DETALII SI MODALITATI DE INSCRIERE:

Workshop-ul va avea loc pe 12 iulie, intre orele 12:00 – 16:00 la sediul Hahaha Production din Bucuresti, Bd. Basarabia 256. Vor fi numai 4 grupe a cate 10 participanti, deci exista un numar limitat de locuri.

La MMB Extended pot participa doar cei care detin un bilet valid la #MMB2017 (biletele se pot cumpara de aici). Workshop-ul este dedicat numai artistilor/compozitorilor.

Pentru a va inregistra, trimiteti un email la office@starmanagement.ro cu subiectul ‘MMB Extended’, la care sa atasati o copie (scan, printscreen) a biletului la conferinta. In interiorul emailului va rugam sa treceti numele Dvs complet. Veti fi anuntat prin reply ca solicitarea a fost inregistrata si seria in care ati fost repartizat.

IMPORTANT: locurile disponibile la workshop se vor aloca pe principiul ‘primul venit, primul servit’.

Underground For The Masses I
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 8 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9679 RON
GBP 1 x GBP = 5,8029 RON
USD 1 x USD = 4,6140 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 8 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner