Soprana EMMA SHAPPLIN va concerta la Sala Palatului din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Soprana EMMA SHAPPLIN va concerta la Sala Palatului din Bucuresti

EMMA SHAPPLIN, interpreta si compozitoarea ce fascineaza audienta din intreaga lume prin modul in care traverseaza granitele mai multor genuri muzicale, este pregatita sa cucereasca publicul din Romania cu un repertoriu veritabil in stilul neoclasic. Vocea sa de soprana, desprinsa parca, dintr-un cor angelic, va rasuna la Sala Palatului din capitala in data de 30 octombrie, incepand cu orele 19:00.

Supranumita ”diva desculta”, Emma Shapplin, este considerata una dintre cele mai creative artiste contemporane. Prin compozitiile sale moderne, Emma Shapplin abordeaza si teme gotice, inclusiv ritmuri si versuri apartinand limbii italiene de odinioara. Emma Shapplin s-a impus in peisajul muzical international abordand un stil muzical propriu, inovator, cu influente variate, ce pornesc de la opera, poezie lirica si ajungand la trance modern, rock si synth-pop. De-a lungul timpului, artista a devenit extrem de indragita in randurile publicului Sarei Brightman.

Emma Shapplin -”Spente le stelle”Livehttps://www.youtube.com/watch?v=18mHMEqYEF8

Albumul artistei de debut, ”Carmine Meo”, lansat in anul 1998, avut un impact major asupra notorietatii sale. Primul sau material discografic a inregistrat vanzari de peste doua milioane de exemplare in 25 de tari, obtinand astfel numeroase discuri de platina.

Câțiva ani mai târziu, Emma a fost invitata de către compozitorul Graeme Revell să cânte trei piese originale pentru filmul ”Red Planet”, coloana sonora a acestuia fiind cantata ulterior impreuna cu Peter Gabriel, William Orbit si Sting.

In 2002, Emma Shapplin a lansat cel de-al doilea album al sau, intitulat ”Etterna”, urmat in 2009 de ”Macadamian Flower”, cel de-al treilea album al artistei, de aceasta data, abordand un stil diferit, pop, ce a atras fanii genului metal- simfonic, cu reprezentanti precum Nightwish, Within Temptation si Epica.

Emma Shapplin – ”Nothing Wrong”https://www.youtube.com/watch?v=GvwB9lMy6Ik

EMMA SHAPPLIN – ”THE LOVERS”https://www.youtube.com/watch?v=TYUtwtIcqno

Biletele pentru concertul Emmei Shapplin de la Sala Palatului sunt disponibile in reteaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro la preturi variabile in functie de categorie. Pana la data de 30.06.2015, cei interesati pot profita de o perioada de PRESALE ce asigura reduceri de 35% la achizitionarea fiecarui bilet.

In perioada de presale, biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi:

  • VIP – 227 lei,
  • Cat.I – 195 lei,
  • Cat.II – 163 lei,
  • Cat.III – 117 lei.

Incepand cu data de 01.07.2015, acestea vor putea fi achizitionate la pret intreg, astfel:

  • VIP – 350 lei,
  • Cat.I – 300 lei,
  • Cat.II – 250 lei,
  • Cat.III – 180 lei.
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner