Sore lanseaza single-ul “Cand vremea e rea”

Toamna nu aduce doar vreme capricioasă, ci și multe vești frumoase. Prima dintre ele este că Sore lansează cel mai recent single-ul „Când vremea e rea”.

Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production şi este compusă de  Şerban Cazan, Marius Pop, Theea Miculescu, Smiley şi Sore, iar versurile sunt scrise de Sore, Smiley şi Theea Miculescu. Videoclipul  a fost regizat de către Iulian Moga şi a fost filmat într-un apartament din zona Primăverii.

“Bucuria mea este imposibil de descris pentru că piesa “Când vremea e rea” vorbeşte despre cel mai frumos moment pe care îl pot trăi, voi deveni mamă in curând şi am încercat să cuprind emoţia de linişte şi echilibru in versurile piesei si in povestea clipului. îmi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa în studiourile Hahaha, într-o seara ploioasa, unde ne-am adunat, Şerban, Smiley, Theea şi cu mine şi ne-am lăsat inspiraţi de zâmbetul pe care îl afişam de câteva luni deja. Au fost complicii mei şi spun cu mâna pe inimă, piesa descrie exact ceea ce simt. în acelaşi timp, oricine se poate regasi în piesa “Când vremea e rea”, pentru că cele mai frumoase clipe în doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasă” a declarat Sore.

Vezi videoclipul piesei aici:

Ascultă / Descarcă Sore – „Când vremea e rea”:

https://MediaPro.lnk.to/Sore-CandVremeaERea


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole