Spectacolul Disney Beauty and the Beastse mută la ora 14.30 în aceeași zi

Prima pagină » Noutăţi » Spectacolul Disney Beauty and the Beastse mută la ora 14.30 în aceeași zi

Reprezentația Disney Beauty and the Beast de duminică, de la ora 20.00, se reprogramează cu câteva ore mai devreme, în aceeași zi, de la ora 14.30. Modificarea survine din motive legate de transportul echipamentelor către Doha, următoarea și ultima destinație de pe lista turneului internațional al americanilor. Programul celorlalte 3 reprezentații (vineri, 4 decembrie, ora 20.00, sâmbătă, 5 decembrie, orele 10.00 și 20.00) rămâne neafectat. Trailer oficial aici. ROMEXPO dispune de toate dotările necesare pentru siguranța publicului – detalii aici.

O superproducție de sute de mii de euro importată integral de pe Broadway, musicalul Disney Beauty & the Beast are în spate o întreagă armată de oameni. De la Luvru încoace nu s-au mai coafat atâtea peruci în același timp pe holurile unui palat. E drept, de carton, de această dată, dar strălucitor și viu colorat și plin de forfotă în partea nevăzută a scenei: 30 de mese de machiaj, 81 de peruci, de a căror transformare în complicate coafuri renascentiste veghează 3 stiliști și un supervisor. Trei mașini de spălat și două uscătoare funcționează non-stop în spatele decorurilor somptuoase pentru a ține în mișcare rotițele acestui mecanism complicat.

Spectatorii care nu pot ajunge duminică de la ora 14.30 își pot schimba locurile doar de la magazinele EVENTIM de unde le-au achiziționat sau ridicat sau, dacă aleg opțiunea de a returna biletele și primi contravaloarea lor, trebuie să contacteze rețeaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.

Bazat pe filmul de animație cu același nume, musicalul Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani, în fața a peste 35 de milioane de spectatori. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări.

Biletele, cu prețuri între 84 și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Vizitați www.eventim.ro pentru mai multe detalii.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1496659067295163/


DESPRE BROADWAY ENTERTAINMENT GROUP:

Broadway Entertainment Group este cea mai mare companie de distribuție teatrală din lume, care produce circulte internaționale și oferă spectacole de top pe piețe precum Orientul Mijlociu, Statele Independentedin Commonwealth, Asia Centrală și de Sud și America Latină. Producții anterioare: Fosse, Cats, Chicago – The Musical, Miss Saigon, Mathew Bourne’s Swan Lake, Priscilla Queen of the Desert, Gumboots, Slava’s Snowshow, Bounce, Lady Salsa, Circus Oz, Lano and Woodley, Mum’s the Word, Rudy Coby, Shaolin Kung Fu Monks și Jerry Seinfeld World Tour.

Evenimente Recomandate

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 septembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9743 RON
GBP 1 x GBP = 5,7209 RON
USD 1 x USD = 4,7112 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 septembrie 2023

Acum la Bucureşti
27 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner