Stand-up Comedy in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Stand-up Comedy in El Grande Comandante

Aristocratii in El Grande Comandante

El Grande Comandante incepe toamna cu un zambet. Luni 5 octombrie, clubul situat pe strada Viitorului, nr. 26 va fi gazda trupei de stand-up comedy Aristocratii. Spectacolul este anuntat la orele 21.00 si se va desfasura pe scena amplasata la cel de-al doilea nivel al clubului.

Sezonul de toamna redeschide seria de evenimente organizata de cluburile “El Comandante” sub titulatura “Cultura para la resistencia”. Seara de luni, isi face remarcata prezenta in programul clubului cu specacole de teatru, de improvizatie, momente de stand – up comedy si multe altele.

Trupa Aristocratii va da startul maratonului culturii cu un spectacol antrenant, in cadrul caruia hohotelele de ras se vor contopi cu aplauzele publicului.

Aparuti in anul 2006, Aristocratii se identifica prin trei nume: Toma, Sergiu si Radu. Toma este cel care deschide mereu spectacolele, fiind cunoscut si sub titulatura de “ala micu”. Impreuna cu Sergiu si in ultima perioada si cu Radu, cei trei scriu textele pentru show – ul “ Ceva marunt”, acoperind si partea grafica.

Cei trei baieti, au inceput timid, ca orice trupa aflata la inceput, iar treptat s-au afirmat prin spectacolele oferite, devenind un punct de referinta pe scenele din Bucuresti. Cafe Deko, Glendale Art Cafe, Expirat, Illusions Cafe, El Comandante, Arcade Cafe, Bellagio, Casa Warstainer, Switch, Afternoons Coffee Spoons sunt doar cateva dintre locatiile din Bucuresti unde baietii si-au sustinut reprezentatiile. Lista se completeaza cu spectacole sustinute in Constanta, Sibiu, Galati, Vaslui, Satu Mare, Oradea, Ploiesti.

Aristocratii se mai pot lauda in palmares cu lansarea primul site din Romania dedicat 100% stand-up comedy-ului, si anume Punchline.ro. Cu aceasta ocazie ei au organizat si primul “Maraton de Stand – up Comedy” din Romania.
El Comandante sau El Comandante Estudiante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Grande Comandante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, parte din acest grup este si restaurantul cu terasa La Historia, unde se servesc zilnic mancaruri alese la un pret rezonabil, unde se pot savura cocktailuri si frappe-uri delicioase si toate acestea in cel mai hot spot din Bucuresti: centrul istoric. Pentru perioada verii, brandul El Comandante are la dispozitie si un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia un echipaj specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.
Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner