Taxi aniversează 17 ani la Berăria H

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Taxi aniversează 17 ani la Berăria H

Marti, 29 martie 2016, trupa Taxi aniversează 17 ani aducând la Beraria H o mare parte din hiturile lansate, umorul și ironia fină ce au devenit marca trupei.


Taxi este una dintre cele mai iubite și mai respectate trupe de pop rock din România, având la activ nenumărate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la început de carieră, concerte proprii în fața a mii de spectatori și videoclipuri care au scris istorie („Cele două cuvinte”, „NonStop”, „Ești iubibilă”).

Fie că e vorba despre viață socială și politică („Strada mea cu-n singur bec”, „Criogenia salveaza România”, „E criza!”), fie că e vorba despre dragoste („Jumătatea mea”, „Mi-e dor și doare”, „Te văd în toate femeile”), abordarea Taxi este întotdeauna originală.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sărbătoresc 17 ani de Taxi, împreună cu publicul, pe 29 martie 2016, la Berăria H, un loc plin de chef de viață, ales special pentru acest concert aniversar.

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:00 cu spectacolul pe scenă.

Biletele în presale au preţ redus până în ziua concertului, adică până pe 28 martie:
40 de lei – loc în fața scenei
30 de lei – acces general

În ziua concertului prețurile vor fi de:
50 de lei – loc în fața scenei
40 de lei – acces general

Biletele pentru show-ul Taxi se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Beraria H.

Rezervările se fac la:
– FORMULAR REZERVARE ONLINE (http://www.berariah.ro/noutati/rezerva-masa-online-la-beraria-h)
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 2 martie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner