Teatru – Oua Congelate – Bucuresti

Teatru – Oua Congelate – Bucuresti

Data Marți, 05 Decembrie 2017
Ora 18:00
Locație Arcub

🎭 Teatralis si Arcub va invita #Marti, 5 #Decembrie, de la ora 20:00 la #PiesaDeTEATRU – #OuaCongelate, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Nicu Banea și Adriana Titieni. Regia: Anca Maria Colteanu.

🎟️ Pretul biletului – 50 lei | Biletele se gasesc la Casa de Bilete Arcub – str. Lipscani 84-90, #Bucuresti si on-line pe www.arcub.ro/bilete-online si www.MyStage.ro
📌 Biletele pentru spectacol ajung de acum si la tine acasa – Comanda sunand la 021 9379 – mySTAGE – www.MyStage.ro

🎭 Spectacolul e o comedie contemporana, spumoasa, in patru personaje, in care se dezbat subiecte de actualitate – de la stirile de la televizor, la maternitate si complicatiile fertilizarii in vitro.
🎭 Pe cursa Barcelona – București se intalnesc trei Marii la trei varste care au in comun dragostea pentru Spania, un sentiment profund romanesc si dorinta de a fi mame. Ele transforma avionul intr-un spatiu casnic in care dezbat cele mai intime probleme la care martor fara voie e stewardul ce intra la randul lui in colimatorul femeilor. Spectacolul e o explozie de situatii comice in care neputem regasi cu usurinta.
🎭 Oua Congelate” e un spectacol de teatru independent care a avut premiera in 6 Martie 2016 si este promovat de Teatralis.

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/369339183520438

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe