THE WANTED lanseaza single-ul “Rule The World”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » THE WANTED lanseaza single-ul “Rule The World”

The Wanted revine cu primul single nou din ultimii sapte ani – “Rule The World”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/RuleTheWorldPR

Single-ul foarte așteptat are sunetul unui hit clasic The Wanted, adus la zi pentru 2021. Scrisă de Max din trupă, împreună cu Ari Leff și Michael Pollock, “Rule The World” este o piesă exaltantă și euforică, cu energie pentru ringul de dans.

The Wanted a anunțat recent că sunt din nou împreună, după o pauză de șapte ani și ca vor lansa albumul lor cu cele mai mari hituri „Most Wanted– The Greatest Hits” pe 12 noiembrie. De asemenea, The Wanted va participa la un turneu special de 12 concerte, in Marea Britanie, în martie 2022.

Tom, Max, Siva, Nathan și Jay au încântat recent fanii cântând împreună pentru prima dată în șapte ani la concertul caritabil pentru “Stand Up To Cancer” – „Inside My Head” la Royal Albert Hall. Spectacolul a avut un succes imens, cu artiști precum Ed Sheeran, KSI, Liam Payne, McFly, Sigrid și Becky Hill, strângând bani pentru Stand Up To Cancer și National Brain Appeal.

Link YouTube:

 

‘Most Wanted-The Greatest Hits’ este o colecție a tuturor hiturilor uriașe de la The Wanted. Catalogul conține capodopere pop, printre care se numără single-urile „All Time Low” și „Glad You Came”, single-ul din 2010, „Gold Forever”, piesa tematică din filmul din 2012 „Ice Age: Continental Drift”, „Chasing Sun”. Colecția include și hiturile „Lightning”, „Lose my Mind”, „We Own The Night”, „Walks Like Rihanna”, „I Found You”, „Warzone”, „Show Me Love” și favorita fanilor „Could This Be Love”.

Trupa The Wanted a discutat mai întâi despre reunire la începutul anului 2020, pentru a sărbători 10 ani, dar pandemia globală a împiedicat procesul. Apoi a venit vestea devastatoare și șocantă că unul dintre băieți, Tom Parker, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Tom, în maniera sa caracteristică, a decis să transforme o tragedie personală în ceva mai pozitiv și și-a propus să facă un documentar pentru Channel 4 și Stand Up To Cancer intitulat „Tom Parker – Inside My Head”, ambele pentru a conștientiza semne ale bolii și pentru a explora noi tratamente și cercetări.

The Wanted este una dintre cele mai mari trupe pop din Marea Britanie. Cu peste 12 milioane de vânzări de discuri în întreaga lume, formația a înregistrat 10 single-uri din Top 10 din Marea Britanie și 2 single-uri care au ocupat locul 1. Astăzi, trupa se mândrește cu aproape 6 milioane de ascultători lunar, pe Spotify, și are un număr uriaș de urmăritori, în întreaga lume, pe platformele lor de socializare.

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 26 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner