Tili Niculae devine VJ MTV!

Tanara, frumoasa si nonconformista actrita Tili Niculae a primit propunerea de a deveni VJ MTV! Astfel, din 30 mai, simpatica Tili va prezenta in fiecare sambata si duminica, de la ora 12.00, “Weekend-urile Speciale” de la MTV!

Incepand de saptamana viitoare, efervescenta Tili se va intalni timp de 8 ore in fiecare weekend cu telespectatorii MTV, carora le va prezenta, in functie de temele “Weekend-ului Special”, cele mai noi piese, concerte live cu artisti romani si internationali, cele mai amuzante show-uri dar si cele mai inedite interviuri, comentand de asemenea cele mai noi “barfe” mondene.

Extrem de incantata de noul rol de VJ MTV, dar si de faptul ca va fi alaturi de Oana Tache si de fosta colega de platou, Laura Cosoi, Tili a povestit: “Este job-ul ideal! Imi place foarte mult pentru ca am libertatea de a spune ce gandesc despre muzica si vedete! Cred ca se potriveste de minune cu personalitatea mea, pentru ca sunt o fire dinamica si foarte sociabila. Mi s-au taiat picioarele de emotie cand am aflat ca voi fi prezentatoare la MTV”.

Dupa ce a jucat timp de cativa ani in cel mai longeviv serial de televiziune difuzat de Pro TV, “La bloc” si in serialul “Fete cu lipici”, Tili a primit primul rol intr-un lungmetraj, “Contratimp”. Tot in aceeasi perioada, Tili a reusit sa devina actrita cu acte in regula si iata ca acum incepe etapa MTV, iar pentru asta tanara a adoptat un nou look!

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: